Gå til innhold

Ikm uke 31


minera2011

Anbefalte innlegg

På 5.8.2017 den 22.23, Minimeg123 skrev:

Driver å snik fyller med på deg ☺ Veit den følelsen når ein bikker eit år, men snart klaffer det for deg AkkMa 💜 den mnd det klaffa her forsøkte vi begge sinktablettet (det skal visst hjelpe blant anna på svømmarane til mannen) det var sikkert berre heilt tilfeldig då men. Håper neste pp blir den ppen for deg 💜

Takk! Og beklager at jeg ikke har svart før nå! Endte med å begrave meg i jobb.. Så hyggelig at du følger med! Og gjett om vi prøver sinktabletter! ;) Takk for tips! :hjerte:

Endret av AkkMa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På 5.8.2017 den 0.42, Pco-prøver skrev:

Fått en svakt positiv test idag:O men forrige syklus hadde jeg også positive tester, så kom mensen etter 3 dager. Jeg tør ikke tenke at noe er annerledes denne gangen (pga pco og hormonforstyrrelser, for mye østradiol og for lite progesteron, sistnevnte må være tilstede for at egget fester seg og det ikke blir abort). Det er sååå kjipt at gynekologen har ferie nå! Har nesten lyst til å kjøpe masse Wild yam for å se om det hjelper egget denne gangen... men er litt skummelt å potensielt klusse til opplegget til gynekologen. Blir noen spennende dager. 

Oi!! Hvordan gikk det? Funnet ut noe mer? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 hours ago, AkkMa said:

Oi!! Hvordan gikk det? Funnet ut noe mer? :)

Snakket så vidt med gynekologen idag, har time i morgen. Har ikke tatt flere tester, men har spottet litt, annen hver dag.. det gynekologen sa idag, var at blodprøvene mine forrige uke viste at jeg ikke hadde hatt eggløsning (fsh 8, Lh 19, progesteron 3, østradiol 0,23, hvis det er interessant for noen), så jeg tror nok ikke den g-testen jeg har tatt kan stemme :/ prøver på dobbel dose letrozol neste syklus, som jeg håper starter snart. Er nå på cd38, MED letrozol. Så jeg skjønner jo selv at jeg er en liten nøtt å knekke, fertilmessig. Skal hvertfall kjøre på med progesteron-vennlig mat fremover, begynne å jogge 3-4 ganger i uka og kjøpe sink-tabletter i morgen! 😊 Østrogenet må ned og progesteronen må opp. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...