Anonym bruker Skrevet 26. mai 2017 #1 Del Skrevet 26. mai 2017 Litt høytidelig 10.klasseavslutning med foreldre, lærere og elever. Det skal lages koldtbord og vi har fått lister med hva vi skal bidra med... Vi skal ha med et fat med noe kjøtt. Hva finner man på da? Vi er 10 stk som har fått samme oppgave, så det er jo litt kjedelig om alle kommer med kjøttboller eller spekemat.. Noen som har et sprekt forslag, eller skal jeg være helt tradisjonell og ta med roastbiff e.l? Anonymkode: b45e4...d5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skinnfilla Skrevet 26. mai 2017 #2 Del Skrevet 26. mai 2017 Jeg pleier gjerne ha indre-eller ytrefilet av svin på bordet. Krydrer med hvitløkspepper og salt. skjærer i fingertykke skiver Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2017 #3 Del Skrevet 26. mai 2017 Kyllingfilet i skiver. Anonymkode: fafd6...264 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. mai 2017 #4 Del Skrevet 26. mai 2017 Jeg ville hatt noe godt skinkepålegg og hamburgerygg, savner ofte det på koldtbord. - røkt skinke - karbonader med løk - kyllinglår - sylte - honningskinke eller pæreskinke - kalkunfilet Anonymkode: 84161...522 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå