Gå til innhold

Tidspunkt og timer - og tellefeil


sug lut

Anbefalte innlegg

Kan dere være så snille å få tilbake at innlegg angis med tidspunkt, ikke "17 minutter siden" og "23 timer siden"? Tidsgreia ligger tydeligvis i systemet, for når tråder har blitt et par dager gamle angis de med faktisk tidspunkt, altså "18.34" osv. Det er så kjedelig å regne seg tilbake til tid, og så blir det vanskelig å se når ting ble skrevet i forhold til hverandre når det bare står "2 timer siden" på alt innen samme klokketime.

En annen liten ting: innleggstelleren deres har så stor forsinkelse at det blir teit - et innlegg kan stå som "0 visninger, 6 svar" og da ser man jo lett at noe ikke er helt på stell. Ikke at det er så farlig, men dog..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal få hørt om dette lar seg gjøre, det er ikke noe som ligger synlig i systemet så det må jeg høre med teknisk om. Hva som gjør at visninger henger etter er jeg usikker på, kan være en oppdatering e.l. som oppdaterer det senere kanksje.

Ann Christin, admin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Hei
Tenkte bare oppdatere med at dette er brakt videre, men det kan ta litt tid å få funnet ut av det siden vi nå ser på større ting (som at forumet til tider henger seg opp og er treigt). Men har ikke glemt det!
Hanne Mari

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
2 timer siden, sug lut skrev:

Håper du fortsatt husker dette, for det er fortsatt utrolig irriterende nå to måneder senere.

Ikke at det er stor hjelp akkurat, men om man holder musepekeren over "skrevet for 2 timer siden" så kommer det opp både dato og klokkeslett.

Ann Christin, admin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...