Anonym bruker Skrevet 30. april 2017 #1 Del Skrevet 30. april 2017 Ikke egg. Ikke leverpostei, eller syltetøy. Tåler ikke. Tenkte noe hjemmebakte scones med noe pålegg... Men hva holder seg bra i 15-25 grader i 5-6-7 timer? Anonymkode: 3657a...266 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. april 2017 #2 Del Skrevet 30. april 2017 Jeg putter et ferdig oppskjært brød i fryseren til matpakkeformål, smører pålegg på frosne skiver om morgenen for da holder pålegget seg friskt lenge. Skiven er selvfølgelig tint innen du skal spise, men pålegget har ikke rukket bli helt svett og forferdelig. Anonymkode: e2811...559 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. april 2017 #3 Del Skrevet 30. april 2017 3 minutter siden, Anonym bruker skrev: Jeg putter et ferdig oppskjært brød i fryseren til matpakkeformål, smører pålegg på frosne skiver om morgenen for da holder pålegget seg friskt lenge. Skiven er selvfølgelig tint innen du skal spise, men pålegget har ikke rukket bli helt svett og forferdelig. Anonymkode: e2811...559 ok Det var lurt da. Men kan jeg ta på skinke liksom? Anonymkode: 3657a...266 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 30. april 2017 #4 Del Skrevet 30. april 2017 Invester i en god matboks, da holder alt så lenge. Jeg er veldig fornøyd med Tupperware. Har ofte salat med til lunsj, gjerne rester fra middag dagen før, og den er krispy og fin. Anonymkode: dde73...fcd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå