Gå til innhold

Hva synes du om rødt hår?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

På 30.4.2017 den 11.17, +++ skrev:

Dessverre er det noen som har skrekken for rødt hår. Selv synes jeg det er kjempefint. Men så har jeg et barn med rødt hår og ville aldri forandret på det. Hadde ikke vært samme personen med en vanlige mellombrun farge.

De rødhårede kan også trøste seg med at de aldri får grått hår, rødt hår blir ikke grått. Det blir hvitt.

Folk har forskjellige preferanser når det gjelder rødt hår. Du bør ikke være sikker på at alle ville valgt hvit kontra grått hår heller. 

Å få "grå hår" er et negativt uttrykk om frustrasjon. Antageligvis fordi flere blir grå enn hvite. Ikke fordi hvitt hår er bedre enn grått.

Anonymkode: 7ce82...4e3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, Anonym bruker skrev:

Rødt hår er jo bare nydelig. Har selv en liten datter med nydelig rødt hår, gyldenbrun hud, nøttebrune øyne og mørke vipper og bryn. Hun/vi blir stadig stoppet av fremmede som forteller hvor nydelig hårfargen hennes er.

Anonymkode: 92ac3...55b

Hvorfor understreker du øyenfarge og vipper?

Det er jo hele pakka du forteller om, ikke hårfargen. Hadde hun ikke vært pen om vippene ikke var mørke?

Anonymkode: 2d7f3...3b8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mitt barn på 5 måneder ser ut til å ha rødlig hår. Barnebilder av meg ser også rødlige ut. Jeg endte opp som mørk blond. Må innrømme at jeg håper at barnet ikke ender opp med rødt hår. Innser at jeg ikke hadde sagt det høyt. Veldig ukorrekt å mene det synes jeg selv. Blir overfladisk. Ikke greit å si at man ikke liker mennesker som er brune i huden heller. 

Anonymkode: 7ce82...4e3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mye kjekk lesing for en med rødt hår, lys hud og fregner, og som mest sannsynlig får barn med samme hårfarge. Håper bare dere ikke sprer deres avsky videre til barna deres. For å vokse opp og bli mobbet og utestengt pga hårfargen min, det er noe jeg ikke unner noen andre å oppleve.

Anonymkode: 5c148...7b3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg synes de som tenker generaliserende om andre basert på deler av utseende er korttenkte, mindre sosialt intelligente og burde skamme seg. Når man selv gledelig innrømmer at man er en del av roten til mye vondt her i verden (som baserer seg på manglende toleranse for et annet menneske), da er man stygg INNVENDIG som menneske. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes det er utrolig flott med rødt hår. Min svigerinne har nydelig rødt krøllete hår. Skulle gjerne hatt slikt hår selv. 

 

Anonymkode: ea07c...798

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mennesker med rødt hår har helt sikkert selv personlige formeninger om det meste de også. Ingen med rødt hår her som kan stå frem? Slank, overvektig, blond, mørkt hår, mørk i huden øyenfarge, alt er totalt likegyldig for de med rødt hår?

Anonymkode: 7ce82...4e3

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har rødt hår, og er veldig glad for det. Har alltid fått mye skryt for hårfargen min, og synes det er litt trist at ingen av barna mine har arvet den.

Anonymkode: ae5e6...47e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En hel tråd om rødt hår. Som ingen kan noe for at de har.

Men skriv noe stygt om en bunad, så skal du få vite hvilken nazi du er...

Anonymkode: e12a8...043

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...