Gå til innhold

Spisevaner 8 måneder (mating foran tablet)


robertyaba

Anbefalte innlegg

Hei

Vi har en tass på 8 og en halv måned. For en stund siden begynte vi å sette på en playliste med disney sanger på en tablet som står på spisebordet, dette mens vi gir mat. Da vi startet med dette hadde vi store problemer med å gi grøt og middags glass, vi tror grunnen var nye tenner. 

Den dag i dag er det hipp som happ om han vil spise uten å se på tabben. Underholdning trenger han uansett til en viss grad når han skal ha mat. Han spiser utrolig bra. Mens han ser på disney sanger sluker han et middags glass 1 til 1 og en halv porsjon med grøt uten problem. Uten tablet kan det gå fra spisenekt til kanskje en halv porsjon grøt / middags glass. 

 

Hva gjør vi? Jeg skjønner vi har skutt oss selv i foten, og dette er payback siden vi startet med tab ved matbordet. 

Er det av betydning om han faktisk ser et par disney sanger mens han får mat? Er dette en "uvane" vi kan heller ta etter hvert når han i større grad skjønner ja og nei? Det går fra å kanskje ikke spise grøt, ikke ha interesse for grøt til å spise som sagt en porsjon / 1 1/2 porsjon hvis vi skrur på tabben. Og dette skjønner han selv, og jeg tror det bunner ut i manipulasjon av sine foreldre. 

 

 

Tips, råd? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Slutt nå. Lettere enn om en stund. Han spiser om han er sulten. 

Anonymkode: 529da...555

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Fortsett gjerne med det hvis du vil ha en 2 åring, 4 åring, 6 åring, 10 åring osv som ikke kan spise noe som helst uten å ha på tv/nettbrett etc.

Lettere å kutte det ut nå når han ikke kan si fra enn senere. Han spiser når han er sulten. Prøv heller å spise mat sammen med han? Barn lærer av større barn og voksne, spiser gjerne mer i et fellesskap med andre som spiser.

Anonymkode: 4c25b...7ff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...