Gå til innhold

Ser alle på TV sammen som familie?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Vi gjør ikke det. Har ikke fredagstacoen eller lørdagen med TV. Vi Jan ha film kos, men noe mesterens mester, anno, sport, grand pris eller sånt driver vi ikke med.

har funnet ut vi er Veldig unormale. Eller er vi ikke det.

Anonymkode: b245f...1b2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi ser aldri på den type TV sammen. Vi kan se en film sammen på fredag eller lørdagskveld. Det er koselig, men ofte vanskelig å finne en film som alle liker. (Våre er tenåringer)

alle slike TV program du nevner er det ku. Tenåringene som ser i vårt hus. 

Anonymkode: a74bb...bd2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Vi har ikke tv-kanaler og ser da selvsagt ikke på slike program. Ei heller står tv på «bare for at». Vi ser på film sammen iblant, men det er ikke stort oftere enn maks to ganger i mnd. Vi har ikke noe fast fredags- eller lørdagsmat eller -rutine. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi gjorde det, men nå er det sjeldnere og sjeldnere. Jeg og to av ungene har sett på noen program i den siste tiden sammen. Vi tar de opp så vi ser når vi vil. Ungene har savnet å ligge henslengt på sofaen og se på noe sammen, noe jeg syns er koselig. Mannen har kommet snikende noen ganger for han syns det er så kos, men vi ser vist på helt feil ting så han blir ikke i sofaen lenge. Han syns det er så rart vi ikke blir i sofaen når han ser på reprise for top gir for 8gang... 

 

Vi prøver oss på en film innimellom alle sammen, men vi finner ut hver gang at det ikke nytter med fire tennåringer i hus. (12-19år) de sitter med mobilen, pc klistret fanget og spør hva som skjedde på filmen siden de går glipp av ting hele tiden. 

Tacokveld har vi ikke. Ungene mener vi har tacofredag innomellom, men det er nok bare pga at de har lyst på. Jeg jobber annen hve fredagskveld, så jeg vet det ikke er taco da. For gubben syns det er så kjedelig å lage. Vi har taco når flest mulig er hjemme. Med to turnusarbeidere og fire unger som er her og der, eller besøk her og der så tar vi slikt når flest mulig er hjemme. Kjedelig å lage når vi bare er tre hjemme. Vi bryr oss ikke om det er en mandag, onsdag eller fredag. 

Anonymkode: 802b4...6aa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Små barn ennå (4 og 6 mnd) men vi har hjemmelaget pizza til barnetv på fredager eller setter på en film barnet vil se. På lørdager har jeg og gubben sett mesternes mester, hver gang vi møtes og stjernekamp. 

Fredager varierer det om vi orker å se gullrekka, ofte kan det bli standup På BBC istedenfor. 

Anonymkode: 57f9f...1d1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser aldri TV sammen. Barna ser knapt TV i det hele tatt... De interesserer seg ikke. Hender mannen og jeg ser TV sammen på kvelden, men stort sett blir TVen brukt for å se sport (hvilket ett av barna også liker å se). 

Anonymkode: 6704f...3b5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi ser på norske talenter når det ruller på fredager, til god mat og levende lys. Det er da vi lander etter ei hektisk uke og vi hele familien setter stor pris på det.

Vi ser mesterens mester, Grand Prix, 71 grader Nord, Robinsonekspedisjonen osv også.

Det er en deilig måte å koble av sammen på, og bytter du ut med Casino, Reisesjekken og DaCapo så er det en forlengelse av noen av mine beste barndomsminner. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...