Gå til innhold

Mai gruppa - siste trimester!


førskolelæreren

Anbefalte innlegg

Jeg oppretter ei gruppe for oss med termin i mai! HURRA! Da er vi endelig i tredje trimester og snart i mål!

💙❤💙❤💙❤💙❤💙❤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Wiiiiiiii:) Da kommer jeg og inn her:) 28+0 i dag.. Svangerskapet har gått raskt til nå, og nå kommer det til å fly:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

🌹Jippi for oss! Tenk at vi begynner å nærme oss termin dato! Hurra❤

Jeg er også 28+O idag og kan ikke fatte helt hvor fort tiden har gått!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det fyker avgårde:)

I morgen skal vi på 3D ul igjen. Gleder meg sånn og hååååper lille skatten viser ansiktet sitt denne gangen. Vi får ny gratis ul i morgen fordi han ikke ville vise ansiktet sitt sist;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelp... Hvorfor kom det strek over alt jeg skrev??? Det var ikke gjort bevisst i hvert fall :legrine: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir spennende med UL imorgen M79!

Lykke til! :)

Mine kynnere har blitt verre og jeg er nå sykemeldt 100%, legen mener jeg ikke skal noe mer i arbeid nå før permisjonen i april!

De følger ekstra nøye med denne gangen etter lite liv og liten baby sist gang.

Så jeg skal prøve å slappe av hjemme med god samvittighet og håpe lillebror blir fin og stor til terminen.

Jeg har UL og vekstkontroll på sykehuset 28 februar og jeg er utrolig spent.

Ellers vet jeg ikke noe mer med jobben - men vi er ca 30 stk som blir omplassert i Kommunen. De går gjennom utdaninng og ansinitet og prøver å finne andre jobber til oss😏 For min del er det ikke snakk om før ett år til - så jeg må ærlig innrømme at jeg ikk tenker så mye på det nå. Jeg er i babydrømmen nå - og skal prøve å nyte denne permisjonen med baby i hus😍😗

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hører også til her.. er 29+0 idag jeg:-)

Har kynnere daglig nå, magen blir steinhard som en sprettball! Bra den trener seg opp tenker jeg!😄

Er fortsatt i jobb, men var veldig svimmel her om dagen, så tok en sykedag.

Men ellers er formen fin!😊

Gleder meg da, og teller dager!

Babyrommet skal vaskes ned og ordnes ila ukene som kommer nå, så er vi egentlig Good to go!😄😄👏🏽

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har vi vært på 3D ul, og det var bare HELT fantastisk å se den lille skatten vår<3

I dag fikk vi sett masse på ansiktet også, og jeg har mange fine bilder som jeg skal studere hardt framover:) Alt så bra ut med lille gullet, og vektestimatet sa at han var ca 1168 gram i dag<3

GLEDER MEG TIL Å BLI MAMMA IGJEN!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja da er det siste trimester jenter! Gleder meg så veldig til å hilse på snuppa i magen. Var på ultralyd på fredag og da viste det seg at jeg har litt for mye fostervann så jeg skal bli fulgt opp litt mer framover. De var så snille at de ordnet med 3D til oss og vi fikk se det skjønne lille ansiktet😍 Så nydelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så koselig lesning - lykke til i innspurten :) 3. trimester her og nå og veldig klar for å bli tobarnsmamma :) kjenner det godt i ryggen og kroppen nå, ser frem til permisjon og babysnakk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så gøy med ultralyd😻

Vi har ultralyd neste uke, da skal vi sjekke veksten og blodgjennomstrømmen i livmoren❤ Vi er da i uke 30+3.

Veldig spent!

Kjenner daglig spark/bevegelser. Men ikke sånn kjempe masse, uansett ingen tvil om at det er liv der inne😻❤

Kjente ham hikke igår, det var spesielt.

Vi her hjemme er i full gang med maling av gangen og trappen før bebisen ankommer. Nå begynner jeg å få litt panikk, tiden flyr ganske fort.

Ellers er formen grei nok! Begynner å bli nokså stor/tung. Det å snu seg i sengen er det værste. Har en del kynnere men ingen vondt i ryggen eller bekkenet - så jeg er nok heldig akkurat der🤰🏼

Hvordan går det med dere? Har dere lagt klart noe til sykehuset?

Jeg har lagt klar de minste bodyene i str 50, en bambus pyjamas, ett pledd og smokk❤😍 gleder meg veldig til å hilse på vår lillebror!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei:) Så spennende med ultralyd i neste uke førskolelæreren:)

Jeg har ikke begynt å klargjøre sykehusbagen enda, men tenker stadig på det;)

Ellers kjøpte jeg bilsete og en vogn i forrige uke. Vi har økt til 2 biler siden sist, og ønsket et nytt sete i bilen jeg skal kjøre. Og så kjøpte jeg en vogn jeg kan sette bilsetet ned på. Det blir veldig greit når vi skal noe. Bilen min har ikke så stort bagasjerom, så får nok ikke plass til bagvognen i den.

Utrolig gøy å shoppe! Men dyrt ble det på tross av 25% rabatt på alt den dagen jeg handlet...

Ellers har vi mye av det vi trenger, med to storebrødre til lillebror. Men jeg tror jeg skal kjøpe et hentesett. Måååå jo ha noe nytt og fint til lilleskatten :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Da har vi vært på vekstkontroll og alt var bare helt perfekt med lillebror! Jeg er i uke 30+2 og overlegen målte lillebror til 1.5 kilo. + 6% 😍☺ Jeg er så glad og lettet!

Men pr dags dato lå han i sete! Overlegen mente det ikke betydde noe enda og hun lovet med å lage en plan hvis han ikke snudde seg. Kan være jeg får Ks i og med at jeg har Ks med første mann og det blir risiko fødsel nå.

Så - er det noen med peiling på dette med seteleie? Når skal babyen snu seg?

Jeg fikk ny kontroll om 3 uker også deretter ny kontroll igjenn etter 3 uker.

Masse tanker nå men er letter for at bebisen vokser og blodgjennom strømmen er god i navlesnor! ❤❤❤❤

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble i dag sykemeldt i 14 dager pga mye kynnere. Hadde regelmessige sterke kynnere hvert 9-11 minutt i over 4 timer. Gikk ikke Ann å sove å begynnte faktisk å tro at fødselen var i gang🙈. Fødte en mnd før termin sist (9 år siden da). Har en veldig tung jobb, (jobber i bolig for funksjonhemmede voksne). Så nå blir det nok rolig for meg frem til fødselen :). Er nå 30+4. Hvordan er formen ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, ta det med ro Queenbaby! Nyt tiden frem til bebisen ankommer!

Jeg er også i 100% svangerskapspengee pågrunn av kynnere. De er der hele tiden men inge fødsel på gang😅😍

Formen min er fin. Jeg er litt svimmel, har lavt blodtrykk denne gangen. Gutten er aktiv men ligger i sete - så jeg er veldig øm i høye ribbein/side. Skal på nye kontroller 21 mars - er spent på veien videre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det fyker avgårde:)

I morgen skal vi på 3D ul igjen. Gleder meg sånn og hååååper lille skatten viser ansiktet sitt denne gangen. Vi får ny gratis ul i morgen fordi han ikke ville vise ansiktet sitt sist;)

Hvor tar du 3D ul?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tok 3D ul på ultralydklinikken på Landås. Anbefaler det på det varmeste!!! Hun som jobber der er dyktig og behagelig. VI har vært hos henne i alle våre 3 sv.skap:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei mai mammaer❤ Hvordan går det med dere nå? Jeg synes det er så fryktelig stille inne her😲

Her går dagene greit, begynner å bli tung. Men har ikke vondt i bekkenet eller andre plager. Kanskje litt lavt blodtrykk, så jeg blir noen ganger litt svimmel.

Vi var på UL i uke 30 og da var lillegutt i sete, han er det fremdeles. Skal på ny kontroll til uken for å måle ham. Da skal jeg spørre om å få ett planlgt Ks, i og med at jeg har ett fra før av. Jeg har egentlig liten tro på at knøttet snur seg til hodeleie og er så redd for å ikke vite hvordan jeg skal føde. Håper overlegen kan ta meg på alvor.

Plutselig ikke lenge til fødsel nå - jeg får av og til panikk! Opplever dere det samme?

En dag er jeg sååå klar mens den andre dagen tenker jeg på alt som ikke er gjort og får panikk😵🤣

Men blir uansett godt å få ut disse bebisene - begynner å bli tunge dager🙈

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke så veldig aktiv her jeg, men jeg begynner å bli tung jeg også :-) 
Er 33+0 idag og ser fram til permisjonen starter nå! :-) Tror jeg har det meste klart, det som opptar meg mest nå er om amminga går i orden faktisk! 

Ellers så tror jeg babyen spreller både opp og ned, hit og dit enda. Har legetime i slutten av mnd, (går til lege ikke jordmor) håper baby har snudd seg NED til da! er så klar for fødsel! :D :D 

 

Ingen grunn til panikk førskolelæreren! Så lenge babyen har en pupp eller flaske så har man egentlig det man trenger den første tida! :D  resten får bare bli gjort etterhvert tenker jeg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Begynner å bli tungt her og, nærmer meg uke 32. Trykkende hodepine og returnerende kvalme de siste dagene, men klarer enda litt jobb... Klar for permisjon her og! 

Mange tanker og forventninger. Sover litt bedre enn jeg gjorde en periode... Fått pakket bagen! Når setter dere opp seng og stellebord? :D Lykke til de siste ukene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen :) Så kjekt å komme inn og se noen nye innlegg! Ja det er så stille her, og jeg hååååper det blir litt mer guff her nå som vi nærmer oss mål med stormskritt. 

Her går det greit. Sliter litt med bekkenet, halsbrann og allergi, men ellers går alt greit. Begynner å bli tung og merker godt selv at jeg vagger når jeg går:legrine: Vi har satt opp seng, stellebord, badekar og fått på plass base til bilstol i en av bilene. Jeg har begynt på sykehusbagen, men er langt fra ferdig. I dag er jeg 33+0. Jeg har mindre rier nå enn i uke 17-25, men noe kjenner jeg til de innimellom. Men nå har det vært mer kynnere enn rier heldigvis, så det hjelper godt at jeg ikke jobber 100% lenger. Ellers er det bare 3 uker igjen nå til påskeferie, og etter det så går jeg rett i permisjon. 3 uker.... Det flyr unna det!

Jeg tenker også mye på fødsel for tiden. Håper bare alt går bra. Ønsker vaginal fødsel, og blir skremt av tanken på ks. Så det tenker jeg ikke på;) Hadde jeg fått valgt, så hadde jeg gått for noenlunde lik fødsel som sist;) Så det satser jeg på!

Ønsker dere alle en riktig god helg:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slimproppen eller hvertfall deler av den gikk i går (tjukk gjennomsiktig masse/slim sorry detaljer, som kom etter jeg hadde vært på do, hang i en tykk tråd mellom beina😳🤢)  :) uke 34. Ikke kjent noen tegn til fødsel enda, så satser på noen uker til og at dette ikke hadde noen betydning.  Fødte i uke 37 sist så regner ikke med å gå til termin denne gangen heller. Sykmeldt pga mye kynnere. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Queenbaby: Så spennende at slimpropp gikk da! Håper jo babyen holder seg inne ihvertfall i 3 uker til da, men det kan jo hende det kan ha noe positiv effekt i form av modning f eks. Masse lykke til framover og hold oss oppdatert;)

Her har jeg også sett litt av slimproppen fordelt på flere dager. Jeg er i dag i uke 33+4. Har en god del kynnere og de siste dagene har jeg vært løs i magen. I motsetning til VELDIG hard mage tidligere i sv skapet. Håper heller ikke det skjer noe enda selvsagt, men 1 uke før termin er HELT i orden;) Forrige gullklump kom 6 dager før termin og det er helt greit hvis det skjer denne gangen også:) Ellers er det godt å være kommet så pass langt nå. Har jo slitt med rier og sterke kynnere fra uke 17, og det var ganske skummelt til tider. Så godt at det nå virkelig begynner å nærme seg helt trygg til for fødsel. 

Ellers har jeg fæle mengder vann i kroppen nå, og hele ansiktet ser ut som en ballong. Begynner å gjøre vondt når noen kommer borti huden, og å bøye fingre, ol.

Hvordan går det med dere andre? Og når er terminene deres nå igjen? Jeg har UL termin 8.mai. Menstermin er 6.mai.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spennende med slimproppen ja!:skya:

Her er det null tegn! Var idag på vekstkontroll på sykehuset og lillegull er nå 2.1kilo. Han ligger heldigvis nå i hodeleie og håper han holder seg slik til fødsel! Det blir nok mest sannsynlig en vaginal fødsel på meg denne gangen og jeg må si jeg gru gleder meg! Vet ikke hva jeg går til. Egentlig litt godt det og! Keisersnitt er virkelig ikke å foretrekke - tar lang tid å komme seg! Var innom legen igår med feber og leggkramper. Var skikkelig dårlig, men bedre idag. Kjenner jeg begynner å bli tung. Det skal bli godt å gå ut babyen! Jeg blir svimmel av å handle, hater lange køer. Får nesten angst. Er livredd for å besvime! 

Ellers er blodtrykk og urinen fint, lite vann i kroppen. Alt var motsatt med første gutt. Da var alt galt omtrent.

Håper dette går veien og at vi om ikke så lenge til får bebisene ut. Jeg kunne godt ha tenkt meg å få ham ut fra uke 36! Alt er klart egentlig - nå venter vi bare! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...