Gå til innhold

Med.Abbort hjemme, noen tips til at det blir enklere?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Hei, har nå vært på ullevål sykehus og fått en tablett miofren (skrevet feil.) Har fått beskjed jeg ikke kan amme babyen min på 72 timer selvom fant en del linker på nett som sier at det går fint å amme, minimalt går ut i melken. (https://www.drugs.com/breastfeeding/mifepristone.html , http://gerd.emedtv.com/cytotec/cytotec-and-breastfeeding.html men paracet forte er litt verre. http://tidsskriftet.no/2012/05/drug-use-and-breastfeeding ) 

Uansett, i morgen etter kl 11 må jeg først svelge amefran kvalmetabletter og to paracet forte mot smerter også må jeg putte 4 cyotec tabletter inn i skjeden. Det står at aborten varer fra 4 til 6 timer. 

Jeg er hjemme med to små barn i morgen da det er lørdag... Men søsteren min skal passe på dem, lage mat, leke med dem og har forklart mamma er litt syk til eldste på 4 år men ikke til babyen/barnet på 11 måned. 

 

Jeg bare lurte på om det var noen som hadde noen tips til at det kunne bli lettere? har hørt noen sier ligg i senga å sov og noen sier slapp av i soffa. Har aldri tatt abbort før, er det veldig smertefullt? Håper noen har noen gode tips, sånn som når man skal føde på sykehuset må man ha med en utstyrliste (snacks, blad, komfertable klær...) derfor lurer jeg på hvordan gjøre abborte lettere.

 

Tips til hvor man skal ligge, smerter, mat, bind osv... vet ikke hva som skjer. Håper noen har noen gode erfaringer, har bare lest fæle erfaringer fra 2010 og 2012 ingen fra 2016.



Anonymous poster hash: c849b...2b5
Lenke til kommentar

Fortsetter under...

Leste et sted man kan bruke bleier som bind også ett nattbind oppi der igjen, da jeg har lest man blør veldig mye. har aldri tatt det selv så vet ikke noe om smerter. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...