Gå til innhold

Beltestol til bil (fra 4år), erfaringer?


blåmeis:)

Anbefalte innlegg

Hei! Lurer på hva slags beltestol vi skal velge, og vil gjerne høre hvilke erfaringer dere har! Kjører av og til noen timer i strekk, og ønsker ikke at hodet skal vippe forover når barnet sover.. Hva er dere fornøyd/misfornøyd med ved de stolene dere har prøvd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi kjøpte Cybex Pallas m-fix,,med puten på magen,  til vår 3,5 åring og er veldig fornøyd. Vi har vært veldig på at hun skulle sitte bakovervendt så lenge som mulig, gjør det fremdeles i fars bil, men ble ikke plass til beina lenger i min bil. Det vi ser nå, er at hun sitter MYE bedre når hun sover nå, enn før. Vi har hatt be-safe stoler, kombi og izi plus, hun har aldri sovet godt i disse, hodet har tippet forover og pustet dårlig. Vi gikk for dette setet siden det kan brukes helt opp til 36 kg, og har ikke angret ett sekund, er på jakt etter tilbud så vi får kjøpt ett til fars bil også, eneste minuset er at det kreves laaang sele for festing med bruk av puten på magen, men tror likevel de fleste biler har lang nok. håper dette hjalp litt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Er veldig fornøyd med Cybex, og har 3 forskjellige varianter til mine barn. Den som er best i forhold til hvilestilling er vel M Fix, men å forhindre at hodet faller framover er vanskelig med denne typen stoler, er begrenset hvor langt bak de kan legges før det går utover sikkerheten.. Men det går jo an å bruke en nakkepute i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...