Gå til innhold

Søker kvelds-/helgdagmamma, Bergen


gittedox

Anbefalte innlegg

Hei

Vi er en liten familie (mor og sønn) som trenger litt hjelp med å få hverdagen til å gå opp. Vår fantastiske kvelds-/helgdagmamma må gi seg, så nå trenger vi en ny snill person til å passe Brage på 3 ½. Vi ser etter noen som kan jobbe hjemme hos oss på Nordnes, hvor min jobb og barnehagen også ligger (alt under 5 min fra der vi bor). Det er snakk om 10-12 vakter i mnd., fordelt på kvelder og helger. I helgene er det også dagvakter, som starter så tidlig som 07:30 og kan vare så lenge som til 24:00 (ikke i et strekk selvfølgelig). På ukedager er det vanligvis fra 16.00 til 23:30. Så en fordel om du ikke bor for langt unna. Men du har selvfølgelig lov til å overnatte på sofaen når du måtte ønske det. Noen ganger er det også behov for dagvakter på ukedager, men ikke så ofte. Helst om det er planleggingsdager i barnehagen eller lignende. Men trenger generelt en person som er ganske fleksibel. Jobber i en medieberdift og om det skjer noe drastisk i nyhetsbilde kan vi bli kalt inn på jobb, eller at vi må jobbe overtid. Heldigvis ikke så ofte, men det kan skje. Sist ved bombingen og skytingen i Paris, da jeg måtte sitte igjen å jobbe til 02.

Ellers er vi på jakt etter en snill og barneglad person, som vil ha glede av å henge med Brage og han med deg. Han er aktiv og i ferd med å bli en bestemt liten fyr. Tester stadig grenser, men føler ikke at han trasser så mye. Stort sett blid og fornøyd. Kan være litt sjenert og liker ikke masse bråk. Kan være utspekulert og veldig sjarmerende om det er noe han vil ha :P Du må kunne takle dette uten å gi etter for alt … hehe. Jobben vil ellers bestå i lek, middagslaging, kveldstell, bading og legging. Han legger seg mellom 19 og 19:30, så etter et har du tid for deg selv til å studere, se på tv eller hva du måtte ønske. Han legger seg vanligvis fint og sover godt.

Jobben passer fint for studenter som trenger en ekstra inntekt, både gutter og jenter. Lønnen er 3000 i mnd. som inkluderer mat når du jobber.

Håper å høre fra deg.

MVH
Gitte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...