Gå til innhold

Ettåring som spyr


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Det hele startet for ei uke siden. Natt til lørdag kastet hun opp en gang i timen fra 01-06. Neste natt to ganger og tredje natt, natt til mandag, en gang. Her er det ingen tvil om at det var omgangssyke, både meg og bf ble smittet. Så car hun i grei form et par dager, litt slapp, men det var vi alle.

Onsdag ettermiddag våkner hun fra en lur, og er nesten umulig å roe. Kaster til slutt opp, og er i fin form frem til fredag, da skjer det samne igjen. Spyr en gang , fin form resten av dagen. I går kastet hun opo en gang på ettermiddagen, og to ganger i natt..

I mellom spyingen er formen forholdsvis fin. Hun leker som normalt er til tider litt mer sutrete og kosete, men ikke mye. Hun er i tillegg førkjølet og hoster en del.

Ingen kjente allergier, allergiprøve vle tatt i sommer og gav ikke utslag på noen matvarer. Har heller ikke vært plaget med noe lignende tidligere.

Matlysten har vært elendig, vil stort sett bare ha mm. Drikker litt vann, og prøver å gi litt juice/saft de dagene hun ikke vil ha vann. Tisser mindre enn normalt, men har minst et par våte bleier til dagen.

Kan det være omgangssyken som sitter i enda? Syns evt det er rart at det bare er noen dager og stort sett en gang til dagen.

Eneste legen mente var at hun kanskje hoster til hun spyr, men hun hoster ikke SÅ mye. Crp var under 10, så ingenting tyder på en infeksjon i kroppen. Verken hun eller meg har spist anderledes enn normalt, bortsett fra at hun ikke spiser..

Vi begynner å bli slitne og leie alle 3, så alle forslag til hva det kan være tas imot med takk!

 

Anonymous poster hash: b2388...108

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...