Gå til innhold

Bivirkninger ved vaksinering (Merck manual)


mamma-x-3

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva med å svare på et eller flere av dine tidligere innlegg før du poster nye, nye og enda flere nye?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ligger svært mye nyttig informasjon i vedleggene/linkene og referansene jeg legger ved her. Så får det være opp til den enkelte å selv velge - og kanskje selv videre stille de viktige spørsmålene. VIktig informasjon om bivirkninger og langtidseffekter tones ofte ned (ignoreres) på helsestasjonen. Jeg formidler kritiske røster og spørsmål mot vaksiner og går vaksinenæringen i sømmene. Grumset som ruskes opp bør få mange til å stoppe opp og tenke etter hva vaksinering kan føre til.

 

Det viktigste (- dessverre dårlig informert på helsestasjonene) er at å vaksinere er et personlig valg. Ikke en plikt. Et valg vi ikke kan ta med utgangspunkt i den "selgende" reklamebrosjyren vi får på helsestasjonen - hvor et lite stikk og litt feber er de farene foreldre blir informert om - og at det er lite å bekymre seg for. Jeg venter fortsatt på den store forskningsrapporten som holder vann vedr. helsehistoriene 100% vaksinerte vs 100% uvaksinerte over lang tid. Og da innenfor samme referansegrupper (ikke skremmetall fra underernærte i flyktningeleire fra krigssoner og u-land)...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dinbe linker og referanser inneholder svært mye... feil og udokumenterte påstander. Det er IKKE det samme som nyttig informasjon. Det er derfor du blir utfordret og får spørsmål. Hadde du for en gangs skyld postet noe nyttig, hadde jeg sannsynligvis fått akutte pusteproblemer etter å ha satt kaffen i halsen.

 

Siden du ikke evner å lese det jeg har postet som respons på dine udokumenterte påstander,. så får jeg nok engang poste det samme:

 

Der ER gjort undersøkelser på ikke-vaksinerte. Undersøkelsen er for øvrig fra USA, ikke et medisinsk U-land som du påstår (nok et bevis på at du ikke har lest den).

Rapporten kan leses her: http://archpedi.jama...8057#qundefined

(for øvrig linket til i annen tråd, men Mx3 forholder seg ikke til svar på sine egne tråder)

Flere studier som støtter funnet: http://www.scienceda...10304091458.htm

 

Konklusjonen er som følger:

Uvaksinerte og undervaksinerte barn har betydelig flere sykehusinnleggelser enn barn som fikk sine vaksiner. Det tyder altså på at foreldrene styrer unna det vanlige helsevesenet ved mindre alvorlige lidelser og hendelser, men til gjengjeld ser vi at disse barna får flere alvorlige sykdommer eller komplikasjoner som krever innleggelse.

Undersøkelsen er også omtalt i denne bloggen, altså på norsk: http://tjomlid.com/2...-alvorlig-syke/

 

I tillegg kan man jo sjekke de månedlige innrapporteringene av meslinger og røde hunder i Europa: http://ecdc.europa.eu/en/publications/surveillance_reports/vpd/pages/emmo.aspx

Det er en entydig trend som viser at smittespredning er størst i områder med lav vaksinedekning. Rapportene viser også endel av komplikasjoner og følgeskader disse barnesykdommene sprer med seg.

 

Kan du, Mx3 komme med en -1- eneste rapport med littegranne kredibilitet som viser at verden er i ferd med å gå under pga "giftige" vaksiner? Eller spiller du bare ut "ups, nå må jeg være stille i tre uker så går dette pver"-kortet? Eller er det snart på tide med konspirasjonskortet igjen? Verdens legemiddelindustri er i lommene på alle verdens politikere, leger og helsearbeidere og alle skal påføre oss sykdommer så de tjener enda mere penger?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...