Gå til innhold

25% stoler ikke på vaksineanbefalingene....


mamma-x-3

Anbefalte innlegg

..... og med god grunn :-D

 

Det er for mange "uklarheter" angående årsak/virkning vedr vaksinder generelt. Det later til å være total tillit hos tilhengerne her. Godt gjort, mener jeg, etter hva som kommer fram i media.

 

Den foregående saken jeg la ut på siden her ang. Pandemix-vaksinen, og svineinfluensa"kaoset" for et par år siden - hvor bortforklaringer og falske forsikringer om trygghet ikke akkurat gav et solid og varig tillitsforhold.

 

Å uttale seg skråsikkert om forhold som er kontroversielle (som vaksinerer) gir skepsis. Skulle bare mangle. Det er våre barn det handler om.

 

http://www.nrk.no/nyheter/1.10888125

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Samme sak, bare en annen vinkling i Aftenposten:

http://www.aftenposten.no/nyheter/n-av-fire-skeptiske-til-vaksine-anbefaling-7103530.html

 

Sitat: "Det å vaksinere seg bør ses på som et samfunnsansvar. Det er grupper blant oss som er særlig utsatt for smitte, eller som av ulike grunner ikke kan ta vaksiner. Disse kan likevel beskyttes ved at mennesker rundt dem er vaksinert, sier Alexandersen."

 

Det meste av usikkerheten rundt vaksiner kan anti-gjengen krediteres for. Der er skråsikkerheten vedlig stor mht at vaksiner ikke fungerer, er skadelig mm, men felles for den gjengen er at null niks og ingenting kan dokumenteres utover linker til Youtube, Nyhetsspeilet eller profilerte anti-vaksine-steder på nett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...