Gå til innhold

"All inclusive" på hoteller i syden.. er det "verdt" pengene? Eller er det mer lønnsomt betale hver rett man spiser?


Zyan

Anbefalte innlegg

Dette med tanke kun på kostnader altså, ikke at det er "lettere" å få alt inkludert..

 

håper på flere synspunker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hvis man virkelig ønsker å spise alle måltider på hotellet er det nok helt klart en del å spare på å bestille all inclusive. Hvis man allikevel stadig skal ut på utflukter og spise utenfor så er det ganske bortkasta å bestille med mat.

 

Etter at vi fikk barn synes vi all inclusive er helt ok, men tidligere da det bare var jeg og mannen på ferie var det veldig bortkasta fordi vi uansett endte opp med å spise utenfor hotellet med litt mer valgmuligheter ihvertfall halvparten av dagene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har aldri hatt det, men det er fordi vi vil ut og spise i byen. Vi vil ikke tilbringe alle måltidene på senteret/hotellet. Ofte svarer det seg om en kan ta når en vil. Noen har jo mange regler rundt det. Bare sånn og sånn drikke og bare måltid til spesielle tider. Da må en jo innrette seg etter disse tidene og noen ganger ende opp med å kjøpe mat likevel hvis det ikke passer. Vi vil ikke binde oss slik når vi er på tur, men for andre passer det godt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer litt ann på om dere skal drikke alkohol og om hvor mye og hvor dere spiser i løpet av dagen. Hvis dere skal spise på restauranter til bade lunsj og middag, og i tillegg drikke alkohol på kvelden, så vil det definitivt lønne seg med all inclusive. Men hvis dere kjøper lunsj i butikken og spiser på rommet og tar noen lettere middager på feks mcdonalds el. innimellom så kan det være det ikke vil lønne seg.

 

Vi skal på sunwing resort og har bestilt Inclusive som er 5-7 lunsjer og middager inkludert, alle frokoster + 1 drikke til hvert måltid. Det ville ikke ha lønt seg for oss med all inclusive da vi ikke drikker alkohol og ikke spiser noe særlig mellom måltidene, men det blir billigere med Inclusive som vi har enn hvis vi skulle spise på den samme restauranten og betalt for hver gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når man har barn er all inclusive super kjekt, særlig hvis man er på et hotel hvor det er underholdning på kveldene. Neste tur skal vi prøve sånn avtale hvor man får alle måltider for 5 av dagene inkludert, de to siste kan man spise andre steder for å få litt forandring. På ving heter dette Sunwing inclusive tror jeg...

 

Har hatt allinclusive på Sunwing resort med ving og blue village med startour og det var super bra begge steder, kjempe god mat -veldig variert. Ungene elsker det!

 

For oss som har tre barn så lønner det seg totalt sett.

Endret av EnBlå&ToRosa
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Heartbroken

Har dere barn under 12 år som går gratis, tror jeg det vil svare seg nesten uansett om dere ikke spiser alle måltidene på hotellet, siden man ellers må betale for x-antall is, brus og snacks gjennom dagen :)

 

Som regel spiser man hvertfall frokost og minst lunsj eller middag på hotellet i tillegg til mellommåltider.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Noen av selskapene lar bar under 12 år spise gratis så lenge foreldrene betaler for all inclusive avtalen og da lønner det seg veldig for oss med flere barn. Vi betaler da for maten til oss voksne også spiser alle fire barna gratis...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker mye mer penger uten all inc. Nå har vi vært på hoteller hvor drikke er tilgjengelig hele dagen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi har et barn, 6 år gammel.

har jo tenkt på dette med x antall is, drikke og småting gjennom hele dagen..alle dagene!

det gjelder jo oss voksne og.

men aner ikke hva det vil koste å kjøpe det "en og en" heller..

 

men selv med bare et barn, tror dere det lønner seg med all incl?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da vi var på Sunwing Alcudia hadde vi All inclusive, men det ville nok bare lønt seg hadde vi drukket en del alkohol og hatt et barn til med. For de som ikke hadde inclusive tok de 16-20 Euro per buffet (frokost, lunch og middag), da kunne en betalende voksen ha med ett barn under 12, akkurat som i All inclusive dealen. Med to voksne og ett barn ville det nok lønt seg for oss å enten bare ha Sunwing inclusive, eller betalt per gang.

 

Vi endte opp med å stresse litt med å få med oss alle måltider for å "få valuta for pengene" ;) Vi spiste sinnsyke mengder is, men ville nok likevel ha lønt seg å ikke betale for mellommåltider (som egentlig ikke var så mye å skryte av, i motsetnng til buffetene, som stort sett var bra).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kommer helt an på. Vi hadde all invlusive på et hotell i Egypt, det var IKKE verdt det. Maten var middels, kaffe, øl/vin og is smakte HØGG.

 

Hadde det samme på Kanariøyene en gang. Kjempebra, stor restaurant på hotellet med mange tema-buffeter, kjempebra øl/vin, kaffe og is :)

 

Så man kan være heldig ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi spiser generelt ikke så mye på syndentur og har også småspiste barn, så for oss lønner det seg IKKE (selv med 3 barn).

I varmen greier vi ikke å innta så mye mat. Blir gjerne litt brød med enkelt pålegg til frokost, yoghurt, frukt, kjeks eller liknende til lunch.

 

Ungene får selvfølgelig is, men ikke uante mengder uansett om vi betaler for det eller ikke. Blir gjerne en is på dagen og kanskje is til dessert på kvelden. Brus drikker de lite av egentlig da de ikke er så glad i det. Vi pleier å kjøpe juice og blande like mengder vann og juice og putte det i frysa på kvelden. Så har de kald drikke utover hele dagen:)

 

På kvelden har vi selvfølgelig spist middag ute, enten på hotellet eller på ulike restauranter. Barnemenyer er gjerne billige uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...