Anonym bruker

Blodig slim.. 37+3

2 innlegg i emnet

Hei! Jeg er i dag 37+3 og har gått til modningsakupunktur to ganger nå.

Har i det siste (siste uken +-) vært plaget mye me at magen strammer seg, uten at det er vondt eller ubehagelig, magen blir bare veldig hard. Jordmoren min har også kommentert dette. Har også hatt litt mensmurringer fremme i magen siste ukene.

 

På lørdagskvelden etter sex merket jeg at det kom mye blod og slim ut sammen med spermen. Det blodige slimet fortsatte hele søndagen, og siden har det vært blodblandet slim hver morgen når jeg tørker meg etter og ha vært på do.

 

Jordmoren min mener jeg burde begynne og bakke baggen og forberede meg på fødsel, men hva sier du? Hørest det ut som noe er i ferd med å skje, eller kan det fortsatt ta flere uker?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

 

Mensmurringene og livmoren som strammer seg er kynnere. Det blodtilblandede slimet er slimproppen som i svangerskapet sitter som en propp i livmorhalsen som en ekstra beskyttelse. Dette er tegn på modning og bevegelse i livmorhalsen, og at fødselen nærmer seg.

 

Akkurat hvor lang tid det vil ta før fødselen starter er det ingen som kan si sikkert. Men i og med at du er i uke 38, er det helt sikkert at det ikke er så lenge til :) Om du blir stresset av å ikke ha bagen klar, så er det bare å pakke i vei, de fleste rekker imidlertid å pakke bagen både en og to ganger før de reiser til sykehuset :)

 

Jeg ønsker deg masse lykke til med innspurten og ønsker om en flott fødselsopplevelse!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Artikler fra forsiden