Gå til innhold
lullaby

Tips til storebrorgave?

Anbefalte innlegg

lullaby

Nå er lillebror like rundt hjørnet og tenkte å kjøpe en gave til storebror når han kommer. Han er 7 år. Hvor mye penger er det vanlig å bruke på en slik gave og har noen gode tips til hva jeg kan gi?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker

Ser ikke helt poenget med at storebror skal få en gave fra DERE fordi babyen kommer. Oppfordre heller de som kommermed gave til babyen til også å ha med en liten ting til storebror, evt. kan dere ha litt småting i reserve hvis noen av de barselbesøkende ikke er så oppmerksomme på dette (en liten sjokolade, en lekebi etc - ikke noe store greir)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Har fire barn og aldri kjøpt gave til storesøsken.

 

En 7-åring har da full forståelse for at når babyen bli født er det den aller aller første fødselsdagen til babyen så folk kommer med gave til den.

 

Vi har heller gjort det sånn at siden babyen er så liten trenger den hjelp av store søsken til å åpne gavene den får, og det har de villig hjulpet til med. Skaper ikke akkurat sjalusi at babyen får den fjerde sparkebuksen altså ;)

 

Men det er jo koselig om noen av gjestene har med en liten ting til storebror også, ikke så mye for det er ikke storebror sin bursdag, men en sukkertøyeske, noen såpebobler, en sprettball e.l. er jo fint å få.

 

Min erfaring er at jo mer foreldrene "styrer" rundt dette jo flere tanker skaper det hos de som blir storesøster eller storebror. Det er verdens mest naturlige ting at det kommer flere barn i en familie, behandle det som verdens naturligste ting og ikke haus det opp.

 

Lykke til med familieforøkelse :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×