Gå til innhold

Sover barna deres på dagtid? Ev hvor lenge, og hvor gml er barnet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Et barn på 2 år og 4 mnd. Han sover fra 11.30 til 12.30. Sover han etter halv ett, så sovner han ikke til leggetid på kvelden.

 

Den siste uka har han ikke sovet dupp i det hele tatt, men han er skikkelig sur og trøtt på ettermiddagen. Så tror han trenger en liten dupp på dagtid enda ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest eelis+kian ♥

Gutten min er 2,5 år og sover 30 min på dagen. Han er fryktelig trøtt med en gang han våkner, og trenger noen minutter på fanget før han i det hele tatt klarer å se rett frem. Men etter det er han i storform, helt til det er leggetid kl 20 :) Perfekt for oss!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sover ikke dubb lengre. Vi sluttet rett før jul og da var hun 2 år og 2 mnd. Nå sover hun fra 7 til 9 om hun får sjansen:)

Ellers blir hun vekket rundt halv 9, slik hun rekker barnehagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gutten vår på 2 år og 2 mnd sover alt fra en til til to en halv time fra ca kl. 11 hver dag. Uten hvilen blir det bare gråt og surfing, og en gutt som er beinklar for legging i halv fem tiden.

 

Ellers legger han seg for kvelden i halv åtte åtte tiden, og står opp rundt syv åtte dagen etter :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kira med en av hver

Frøkna her sluttet å sove på dagen rett før hun ble 2 år... noe jeg ikke var så glad for, ettersom det var deilig å få en time "fri" midt på dagen:) Men det var ikke snakk om å sove mer, hverken i bhg eller hjemme.

 

Men hun er heldigvis sjelden sutrete av den grunn, og sover fra kl 1900 til 0700 hver natt (med mindre det er sykdom eller andre ting som skjer).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har en gutt som blir tre år om seks uker. Han trenger fortsatt en høneblund på dagtid. I helgene kan han fint sove 1,5 time på dagtid og likevel sovne greit på kvelden. Men i barnehagen har han begynt å boikotte sovinga. Ofte bare hviler han, men da får vi hjem en gutt som er så trøtt og grinete. Vi har bedt de voksne i barnehagen fortsette å forsøke å få ham til å sove, så han ikke blir så sliten om ettermiddagen.

 

Han legger seg for øvrig 19-19.30 og sover til 6-6.30.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har en gutt på 2,5 år som sover 1 time i barnehagen. Hjemme på helgene kan han sove i 2 timer. Gjerne lengre også, men det får han ikke lov til :)

Legger seg mellom 19-1930 når det er barnehage dagen etter og står opp da ca 0630. Da det er fri så legger han seg senest kl 20 og er våkner mellom 7 og 8.

Vi har nesten aldri noe trøbbel med legging på kvelden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en gutt på 2,5 år som gjerne sover litt om dagen hjemme...gjerne en eller to timer. Igår f.eks sto han opp kl 09. han ble veldig trøtt kl 15.30 så vi la han og han sov til 16.30.. Han tok natta kl 19.30 og sto opp kl 08.00 idag. Herlig igrunn :) Han hadde en pause uten å sove dupp, men da var han så grinete, at det ikke var greit å være mamma altså, hehe.. Ba de i barnehagen om å begynne igjen med soving, men trur nok ikke de prøver hver dag, desverre..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 år og sover så lenge hun bare ønsker og sover akkurat like godt på kvelden. Ja jeg er UTROLIG heldig. Helt ekstremt heldig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prinsessa vår sover gjerne en times tid i vogna i barnehagen, men hjemme i helgene legger vi henne rundt 1230, og da sover hun gjerne til 1500/1530. Hun sovner ikke med en gang vi legger henne alså, bare så det er sagt:-). Hun legger seg mellom 19 og 1930 på kveldene. Hun står opp rundt 0730. De dagene det ikke er barnehage sover hun gjerne litt lenger på morgenen hvis hun vil. Vi praktiserer samme rutine hver dag, uansett om det er fest, helg eller hverdag. Det har fungert fint til nå i hvertfall:-).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må bare presisere at vi også er veldig, veldig heldige. Hun har vært enkel mtp soving hele veien. Hun er en skikkelig sovegris:-))).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, dessverre. Hun bestemte seg for at nå ville hun ikke sove lengere. Hun var 2 år og 5 mnd da hun bestemte seg for at nå var det nok..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

har ei jente som ble to i november. hun sover så lenge hun vil i barnehagen, mellom 30min og 2,5timer (da vekker de henne til nytt måltid).. i helgene eller hjemme sover hun sjeldent på dagtid, men kan da bli noe seig sent på ettermiddagen..

 

hun legger seg alltid veldig fint på kvelden og vi har ingen problemer til elelr fra med soving/ikke soving på dagtid og på kvelden. hun våkner greitt om morgenen også mellom 7-9(oftest mellom 7-8) og hun må vekkes de dagene hun skal i barnehagen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 år 2 mnd. Sover ca 1.5 t i barnehagen, lenger hjemme i helger. Legges før 19 og står opp når han blir vekt for å dra i barnehagen. Ellers våkner han kanskje rundt 8. Nå er vi på ferie og han tar laaang siesta og det er så herlig for oss alle

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillebror her i huset er 2 år og 2 mnd. Sover 1-1,5 t i bhg og rundt det samme hjemme i helgene. Han legger seg ca kl 19 og sover da til 7-8. Sover veldig godt om natta, spesielt etter at han fikk ny stor seng til 2års dagen. Den har han et veldig godt forhold til. =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...