Gå til innhold
msunicorn

Hvor sover din 2mnd (ca) gamle baby på dagtid?

Anbefalte innlegg

msunicorn

Noen som legger babyen i senga si på dagtid? Og er lyset på eller av på rommet da? Her sover hun som regel en liten dupp i vogga på morgenen, og rundt 11-12 så må jeg ut å trille en tur, da sover hun som regel godt også etter at vi har kommet hjem fra turen. Syns det er litt tidlig å begynne med dupper i senga ettersom hun ikke sovner så fort. Blir mange turer opp og ned loftstrappen for å gi smokk da. ;) Hva gjør dere?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest yrild

Jeg er mye på farten. Handler, bringer/henter i barnehage etc etc så her sover hun overalt og kanskje mest i vogna :-) Når vi er hjemme lenge i strekk ligger hun noen ganger i vår seng.

På dagtid lar jeg det alltid være lys på slik at det ikke skal bli noe tull med nattesøvnen + at jeg ønsker at hun skal kunne sove på dagtid uten å måtte ha dempet belysning.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
M.I.A

Min lille snuppe nekter som regel å sove alene på dagen, så jeg bruker å ha henne oppå meg eller i armkroken. Da sover hun som regel bare 1-2 timer i slengen, men sovner hun ute i vogna sover hun i flere timer.

Jeg lar det også være både lys og lyd på, slik at hun ikke blir så tander for sånt under søvn.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
dianna

I begynnelsen la jeg alltid jenta mi i vognbagen når hun skulle sove på dagtid, men nå legger jeg hun alltid i senga da det er litt lettere. Hun sover godt uansett. Men passer på å ha lyset på når det er dag. Hun sover utrolig mye enda. Første dupp på en time, andre dupp på ca tre timer og tredje på to-tre timer. Og så er det natt fra ca kl 21 - 10 med to måltid i mellom. Unntak av de dagene hun har vondt i magen. Glad for at hun sover så godt, men gleder meg til hun har mer våkentid :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
januarbaby012

lille prins på akkurat 2 mand og 5 dager gammelt sover kun i vogna si om dagen og i snega om natta :)

Jeg pleier å ha både lys og lyd i stua når han sover. trilleturer har vi dessverre ikke så mye, ( jeg er lat ;) ) Han er våken 1 til 2 timer på dag så vi koser oss sammen, ellers sover han det meste tiden :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Milla20

Min sov tilsammen 3-4 timer på dagtid.. Ikke sammenhengende, men 30 min om gangen.. :-P Heldigvis har han blitt litt større nå, og klarer å underholde seg litt selv :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×