Gå til innhold
Anonym bruker

Kan jeg lage en stor lasagne på forhånd, sette den 4 timer i kjøleskap og så steke den?

Anbefalte innlegg

Anonym bruker

Eller vil kjøttsaus og hvit saus renne i bunnen og platene bli bløte?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mamma'n og englebaby'n

Jeg har laget lasagne dagen før jeg skulle steke den også, gikk bra det. Sto kaldt over natta selvsagt. Evt kan du halvsteke den :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
moota m storebror&lillebror

Jeg synes bare den er bedre om den står litt før jeg steker den :) Så det går helt fint :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Anonym bruker

Det går bra hvis sausene ikke er for tynne. Du kan imidlertid få litt problemer med steketiden. Platene vil være ferdig oppbløtt pga tiden, samtidig som sausene har blitt kalde slik at det tar tid å varme dem opp. Hvis det er mulig ville jeg heller laget sausene ferdig og revet osten på forhånd og så varmet opp sausene rett før jeg puttet lasagnen i ovnen. Så lenge alt er klart tar ikke det mye ekstra tid ettersom du varmer sausen mye raskere i kjele enn i ovnen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest irismor

Lagde lasagne i går :-)

Jeg lagde den ferdig på morgenen og stekte den i går kveld. Synes faktisk at den blir best hvis den står og "koser" seg et par timer før den stekes. Har også lagd den dagen før jeg skal servere den.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×