Gå til innhold
mamma-x-3

I disse forkjølelsestider...

Anbefalte innlegg

mamma-x-3

... uvaksinerte går ofte klar de faste vinterplagene som forkjølelser, hals- og ørebetennelser og influensa, som så mange barn akkurat sliter med.

En god grunn til å trygt la vaksinedosene ligge :-D

 

Mer å lese her:

 

http://healthimpactnews.com/2011/survey-with-7832-participants-show-that-unvaccinated-children-are-far-less-affected-by-common-diseases/

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

EJ09

For det første: Årsakssammenhengen er det igjen noe en eller annen side på internett som har funnet på. Studien det henvises til gir ikke grunnlag for det, fordi det er ikke det studien undersøker. Gode gamle tenkefeilen "cum hoc ergo propter hoc" slår til igjen og demonstrerer mamma-x-3 og vaksinemotstandernes manglende evne til å foreta kildekritikk og å kritisk vurdere hva slags skit de egentlig lirer av seg. Men sånt må man vel regne med fra folk som angriper vitenskaplige temaer med en religiøs tilnærming.

 

For det andre: Vaksinerte barn har signifikant lavere forekomst av potensiell dødelige eller invalidisernde sykdommer, som f.eks. meslinger, kusma, kikhoste og andre.

 

For det tredje: Antatt at det hadde vært noe hold i at vaksinene forårsaker høyere forekomst av f.eks. forkjølelse (hvilket mamma-x-3 har tilgode å vise), hadde jeg gledelig tatt den risken for å unngå at mitt barn får f.eks. meslinger med de potensielle komplikasjonene denne sykdommen kan ha, f.eks. hjernebetennelse eller død. Opp mot 20-25% av de syke får komplikasjoner. Husk det.

 

Alt i alt nok en grunn til å følge det anbefalte vaksineprogrammet. Det redder liv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
mamma-x-3

Å bytte en robust, sterk helse (dvs et normalt og robust immunsystem som fint takler sykdommer .-D) mot en svakere generell helsetilstand m følgende immunsviktende helseplager/sykdommer : allergier, astma, eksemer, intoleranser, forkjølelser, kroniske hals- og ørebetennelser, nervologiske plager, ADHD og autisme (bare for å nevne noen) - det er et valg vi foreldre kan ta.

 

Småsyke barn er blitt "normalen" i norske barnehager og skoler. Små barns immunsystem sliter seg gjennom ettervirkningene/effektene ved vaksinedosene. De pådrar seg alle disse "småplagene" som EJ09 så fint kan leve med. Dessverre.

 

Det trenger ikke være slik. Det erfarer vi gjennom våre egne uvaksinerte barn x 3. Årlig. Og meslinger, kusma, kikhoste og de andre skulle vi klare oss gjennom. Helt naturlig. Det handler om å gi våre barn sjansen til å NATURLIG klare motstand. Og det gjør de. Langt bedre enn dere tror. Med våre glimrende forutsetninger i vårt samfunn i dag .-)

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
mamma-x-3

Typisk gode råd side ang barn og sykdom:

 

".....Det er umulig å forhindre at barnet ditt blir forkjølet. Smitte skjer som dråpesmitte og ved håndkontakt. Hyppig håndvask dersom du er forkjølet selv, kan redusere risikoen for at barnet ditt blir smittet.

 

Likeledes kan du skåne barnet ved å pusse nesen din når du ikke er i samme rom som barnet, i tillegg bør du unngå å nyse ut i rommet hvor barnet befinner seg. Må du nyse, så gjør det i armkroken...."

 

Så kommer den typiske informasjonen ang tingenes tilstand:

 

"....Forkjølelse er svært vanlig, og de fleste barn har 3 til 6 slike episoder i løpet av året, spesielt om vinteren..."

 

Kilde: http://www.klikk.no/foreldre/foreldreogbarn/helse/barnehelse/article324403.ece#title6

 

De fleste barn er litt syke? Vel, det er fordi de fleste er fullvaksinerte, med overbelastede immunsystem - og effektene av dette. Vi - og de fleste andre med uvaksinerte barn opplever en helt annen virkelighet. Forkjølelser har nesten ikke forekommet i vårt hjem gjennom 17 år. (Vår eldste er nå 17, vår minste 7). Vi er svært fornøyde med å ikke ha vaksinert, og nøler ikke med å fortelle den positive effekten av dette - på kort og lang sikt. Det får være om dere lar dere provosere...

 

Det er faktisk unormalt å ha flere forkjølelses- og sykdomsperioder i året. Vi burde stoppe opp og tenke over akkurat dette. Foreldre bare tror det skal være slik. Fordi de erfarer det stadig gjennom sine vaksinerte barn. Den massive effekten vaksiner har på våre barns immunsystemer er overtydelig. Og likevel får vi de faste "betryggende" artiklene som denne i fanget, for å roe oss litt.. Synd, men sant :-D

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
EJ09

Sitat: "Å bytte en robust, sterk helse (dvs et normalt og robust immunsystem som fint takler sykdommer .-D) mot en svakere generell helsetilstand m følgende immunsviktende helseplager/sykdommer : allergier, astma, eksemer, intoleranser, forkjølelser, kroniske hals- og ørebetennelser, nervologiske plager, ADHD og autisme (bare for å nevne noen) - det er et valg vi foreldre kan ta."

 

Tøv. Vaksiner svekker ikke immunsystemet, de STYRKER det til å bli immunt mot alvorlige sykdommer. At du igjen lyver om dette med autisme er betegnende for din kynisme i forhold til saken. Du har forresten ikke vist fnugg av dokumentasjon fra troverdig kilde (også kalt FORSKNING) på at dine påstander holder vann.

 

Sitat: "Småsyke barn er blitt "normalen" i norske barnehager og skoler. Små barns immunsystem sliter seg gjennom ettervirkningene/effektene ved vaksinedosene. De pådrar seg alle disse "småplagene" som EJ09 så fint kan leve med. Dessverre."

 

Dokumentér din påstand "Små barns immunsystem sliter seg gjennom ettervirkningene/effektene ved vaksinedosene." Det tror jeg DU skal slite med å få til. Og det vet du.

 

Sitat: "Det trenger ikke være slik. Det erfarer vi gjennom våre egne uvaksinerte barn x 3."

 

Anekdotisk tøv. Hvis dine barn skal være representative for det ene, hvorfor skal ikke mitt barn eller MortenOs barn få lov til å være representative for det motsatte?

Hvorfor er det forresten greit å la være å vaksinere når du VET at f.eks. opp mot 25% av de syke får komplikasjoner av meslinger, og at noen dør?

Er det ikke et sterkt grunnlag for å se at du tar feil, når de aller fleste som får meslinger er uvaksinerte, og at så mange, selv i velutviklede land, utvikler komplikasjoner og t.o.m. dør av sykdommer man enkelt og trygt kan beskytte seeg mot ved vaksine?

 

 

 

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
EJ09

Sitat: "De fleste barn er litt syke? Vel, det er fordi de fleste er fullvaksinerte, med overbelastede immunsystem - og effektene av dette. "

 

Bullshit. Vaksiner "overbelaster" ikke immunsystemet, de stimulerer det til å bli immunt mot smitte. Du finnes ikke noe som tyder på din "overbelastningshypotese". Eller? Kom så med det. Troverdig kilde, dvs. fagfellevurdert forskning fra renommert publikasjon, takk.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

mamma-x-3

Svært mange får IKKE komplikasjoner og dør selvi velutviklede land. Der har vi skremselspropagandaen i full effekt igjen. Det triste er at skrekkscenarier fremmer frykt - og vi mister evnen til å se nærmere virkeligheten. Et vanlig normalt immunsystem vil klare seg utmerket gjennom meslinger som kusma. Det vet til og med dere. Om dere legger bort propagandaen et øyeblikk. .-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
mamma-x-3

Og mens EJ09 forsvarer og bortforklarer skriver mediene oigjen og igjen om at det er helt normalt å få forkjølelser og småsykdommer/feber flere ganger i året. At barnehagebarn må rekne med å bli syke, fordi de smitter hverandre og at det hele er helt normalt...

 

Ja, norske barn hangler seg gjennom barndommen fordi vi har fullvaksinert dem. Det er prisen vi betaler for å "slippe" de store sykdommene som hauses opp til det ugjenkjennelige.

 

Ikke kom med "før i tiden" og Afrika/tredje verden. Det gjelder ikke for dagens forhold her til lands. Og for den tredje verden kan jeg om levekårene bare si: Dessverre.

 

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
MortenO

" At barnehagebarn må rekne med å bli syke, fordi de smitter hverandre og at det hele er helt normalt..."

Hvis man setter en gruppe mennesker tett sammen og en eller flere tilfører denne gruppen smitte, vil det smitte til de andre. Det er derfor det heter smitte og dette er helt normalt. Det er samme prinsipp som gjelder når anitvaksineforeldre putter ungene sine i smitteringer for å påføre de en sykdom.

 

Forskjellen er derimot at smitteringer fremmer sykdommer som potensielt kan forårsake alvorlige sykdomsforløp, mens i en barnehage får man litt snørrete nese og sår hals. Hva er problemet?

 

Hvis vaksiner skader immunforsvaret, så har ingen klart å påvise dette frem til dags dato. Kan mx3 vennligst legge frem noe annet enn antakelser som viser dette? Det ville være banebrytende forskning.

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
EJ09

Sitat: "Og mens EJ09 forsvarer og bortforklarer skriver mediene oigjen og igjen om at det er helt normalt å få forkjølelser og småsykdommer/feber flere ganger i året. At barnehagebarn må rekne med å bli syke, fordi de smitter hverandre og at det hele er helt normalt..."

 

Hva er det jeg bortforklarer? Det er vel heller du som lukker øynene for komplikasjonene barnesykdommene har. Og ja, det ER helt normalt at mennesker smitter hverandre med forkjølelse. Hvordan du klarer å skylde dette på vaksiner er det bare du som vet, fordi du har verken forklart, sannsynliggjort eller dokumentert at det er slik. Bare påstått.

 

Sitat: "Ja, norske barn hangler seg gjennom barndommen fordi vi har fullvaksinert dem."

 

Høhø... dette er noe du har funnet på.

 

Sitat: "Ikke kom med "før i tiden" og Afrika/tredje verden. Det gjelder ikke for dagens forhold her til lands. Og for den tredje verden kan jeg om levekårene bare si: Dessverre."

 

Vel, det var DU som introduserte studier fra Afrika som viste at vaksinerte er friskere enn uvaksinerte og dermed støttet det motsatte av ditt poeng. At de dermed ikke er valide kan du ønske deg, men jeg minner igjen om at DU viste til dem.

 

Men vi trenger ikke å se til Afrika eller langt tilbake i tid. Tør jeg minne deg på at det har vært et utbrudd av meslinger blant uvaksinerte i OSLO i år?

Flere barn måtte innlegges på sykehus: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4019026.ece

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
EJ09

mamma-x-3 sa: "Svært mange får IKKE komplikasjoner og dør selvi velutviklede land. Der har vi skremselspropagandaen i full effekt igjen. Det triste er at skrekkscenarier fremmer frykt - og vi mister evnen til å se nærmere virkeligheten. Et vanlig normalt immunsystem vil klare seg utmerket gjennom meslinger som kusma. Det vet til og med dere. Om dere legger bort propagandaen et øyeblikk. .-)"

 

Akkurat den samme argumentasjonen kan man faktisk bruke for å forsvare fyllekjøring. De aller fleste gangene går det jo faktisk bra, og for å forandre på det du skrev bare bittelitt: "En normalt god sjåfør vil klare seg utmerket gjennom fyllekjøringen. Det vet til og med du. Om du legger bort propagandaen et øyeblikk."

Det viser vel ganske tydelig hvor kynisk og/eller slepphendt du er i forhold til barns sikkerhet mot sykdommer som kan ha invalidiserende eller dødelige komplikasjoner.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×