Gå til innhold

Pavlova kake


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Skal lage pavlova kake til imorgen.

Har kikket litt på noen oppskrifter på nettet og det er mange forskjellige.

Noen er med hvitvinseddik, noen med bringebæreddik og noen uten eddik.

Hva bruker dere? Er det viktig å ha i en av eddikene eller går det fint å lage uten?

Har dere noen oppskrifter dere bruker?

 

Går det bra å lage marengsbunnen idag og pynte kaken med krem og bær imorgen før gjestene kommer?

 

Er dette en veldig vanskelig kake å lage eller er den lett å få til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg lagde denne til 17.mai.

Jeg syns den ble litt i største laget og ville laget den med 4 eggehviter neste gang.

Jeg brukte maizena i stede for maismel.

 

Mrs Kerr's Pavlova

 

6 egg whites

12 oz sugar

2 teaspoons vinegar

1 teaspoon vanilla essence

2 teaspoons cornflour

 

Heat oven to 250 degrees F (125 degrees C)

 

Beat egg whites till stiff, then beat in sugar a little at a time.

 

Add vinegar, vanilla essence and cornflour and gently fold into egg white mixture.

 

Cover a baking tray with a piece of tinfoil, and scrape egg white mixture out onto foil.

 

Using a spatula, form the mixture into a circle about the size of a dinner plate.

 

Bake for 1 1/2 hours total -- turning oven off after 1 hour.

 

When cooled, decorate with whipped cream, and fruit or chocolate shavings.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...