Anonym bruker Skrevet 19. mai 2011 #1 Del Skrevet 19. mai 2011 Skal lage pavlova kake til imorgen. Har kikket litt på noen oppskrifter på nettet og det er mange forskjellige. Noen er med hvitvinseddik, noen med bringebæreddik og noen uten eddik. Hva bruker dere? Er det viktig å ha i en av eddikene eller går det fint å lage uten? Har dere noen oppskrifter dere bruker? Går det bra å lage marengsbunnen idag og pynte kaken med krem og bær imorgen før gjestene kommer? Er dette en veldig vanskelig kake å lage eller er den lett å få til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. mai 2011 #2 Del Skrevet 19. mai 2011 Ingen som kan hjelpe meg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. mai 2011 #3 Del Skrevet 19. mai 2011 Jeg lagde denne til 17.mai. Jeg syns den ble litt i største laget og ville laget den med 4 eggehviter neste gang. Jeg brukte maizena i stede for maismel. Mrs Kerr's Pavlova 6 egg whites 12 oz sugar 2 teaspoons vinegar 1 teaspoon vanilla essence 2 teaspoons cornflour Heat oven to 250 degrees F (125 degrees C) Beat egg whites till stiff, then beat in sugar a little at a time. Add vinegar, vanilla essence and cornflour and gently fold into egg white mixture. Cover a baking tray with a piece of tinfoil, and scrape egg white mixture out onto foil. Using a spatula, form the mixture into a circle about the size of a dinner plate. Bake for 1 1/2 hours total -- turning oven off after 1 hour. When cooled, decorate with whipped cream, and fruit or chocolate shavings. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 19. mai 2011 #4 Del Skrevet 19. mai 2011 jeg bruker denne og den blir kjempegod..og lett å få til.....putter oppå det jeg vil da..men bruker bunnen...blir vanlig marengs lissom! http://trinesmatblogg.no/2011/04/minipavlova-med-limekrem-og-blab%C3%A6r/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå