Gå til innhold

hei. førdte den 27.12.10. premature


HF79

Anbefalte innlegg

Hei. vi si etter haste keisersnitt den 27.12.10. Så har vesle jenta vore vokst og lagt godt på seg. ho veide 1310gr. da ho ble født og var 40.5 cm lang.Nno veier ho 1830 gr. og er 43.5 cm. Ny lengde måling på mandag så da får vi vite hva det blir da.

Ho er søt og rolig, har begynt å drike litt melk ut av spryte/ tåteflaske. Siden puppen min ikke er så lett å suge på enda. Når jeg skal ta stellet på henne(kattevask) er ho skikkelig rolig, bleieskift tar ho virkelig rolig. Vi er fremdeles på sykehuset i Levanger, blir nok her noen uker til. Men den dagen ho blir med hjem skal bli spesielt. Vi får mye hjelp fra jordmødrene her og alle er veldi hyggelige.

Håper dere vil få en like fin opplevelse og opphold ho de dere har valgt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 2 uker senere...

Hei. takk alle sammen. Jo alt går bra her. Reiser mest sansynlig hjem på onsdag. Er blitt litt små syk, men satser på at det går fort over. Lille Karoline Eara begynner å bli stor jente og veier no 2365 gr. Går fort oppover. Sist var lengden på 47 cm. Blir tatt ny lengde måling på onsdag. Så dette blir spennande.

 

Håper det går bra med alle dere og............

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SElv om det var for tidlig fødsel heldigvis alt gikk bra og dere skal kose dere. Har termin selv om 10 dager, håper at det blir litt før.

 

ønsker dere masse lykke til videre-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...