Gå til innhold

Hva foreslår DU og bruke rester av kalkun til i morgen???


**Lykke**

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Takk for tips, jeg tenkte kansje gryte eller ovnsrett blir best siden kjøttet kan være litt tørt når det varmes på nytt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er utallige ting du kan gjøre med kalkun.

 

Kaldt på brødskive med waldorfsalat eller annen frisk salat, eller bare med smør og noe grønnsaker.

 

Varmt i nesten hva som helst.. Gryteretter, wok, oppvarmet på nytt med noe godt tilbehør..

På pizza..

 

Min favoritt er uansett bare å knaske det kaldt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg skar kjøttet i passelig tynne skiver og hadde det oppi kasserollen med saus dagen derpå. Da fikk både sausen kraft fra kalkunen og kalkunen ble ikke tørr under oppvarming. Veldig godt, men ble jo en typisk restemiddag, ikke noen kreativ "annen rett"...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...