Gå til innhold

Tisser seg ut på natta, 7'er bleie? Eller bytte merke?


knerten09+ knerteline11

Anbefalte innlegg

Knerten har brukt 6'er bleier (Libero) en stund og de passer egentlig bra, men nå så tisser han seg ut nesten hver natt og det har han aldri pleid å gjøre.

Så nå har vi kjøpt inn 7'er bleier, selv om han ikke veier så mye som det står på pakken ennå (står fra 15 kg og han veier 12,5). Skal kun bruke de på natta da. 6'er bleiene holder mer enn godt nok på dagen ennå.

 

Flere som har hoppet opp til skikkelig stor gutt/jente bleie?

Evt som har hatt samme problem og byttet til et annet merke?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde samme problem da lillebror var baby (ja, tenk, de er storgutter nå!!). Da måtte vi gå over til annet merke og opp en størrelse. Det som fungerte hos oss var å gå fra Libero til Pampers på natta. Opplevde at Pampers trakk mer til seg og det ble mer geleaktig inni bleia. Fra da av var han tørr hver natt. Herlig å slippe det sengeskiftet hver dag da!

 

Dere kan jo forsøke Pampers på natta og se om det hjelper. Hvilken størrelse må dere bare prøve dere fram på.

 

La oss høre om det hjelper da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppgradering til 7'er var ikke no sukksess. Ble våt likevel gitt. Så da er vel tiden inne for å prøve noe annet enn libero gitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stor i kjeften jeg... Nå har lillebror tisset seg ut to netter på rad - i Libero. Så i dag skal jeg ut og handle Pampers og satser på at det løser saken. Han er jo kliss våt når han våkner. Han ligger endel på mage, så jeg tror det er der problemet ligger. I morges måtte vi opp og skifte kl 5. Var jo vanskelig å forstå at det ikke var morgen da... Men han sovnet da etterhvert igjen.

 

Har du forsøkt noe annet enn str 7 i bleier? Noe som funker?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 måned senere...

Her brukte vi Libero fra han var nyfødt til han var en ca 4-5 mnd. Byttet da til Pampers pga lekkasje på natta. Har i ettertid prøvd Libero igjen, uten hell. Kun Pampers som fungerer her. Vi bruker Baby dry på natta, ikke Up & Go. De gangene vi har prøvd Up & Go på natta så har det bare vært lekkasje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har hatt litt problemer med at tissen tisser seg ut på natten og noen ganger når han bæsjer så går det oppover ryggen og på sidene av lårene.

 

Har egentlig for det meste brukt pampers, men i det siste har vi brukt libero(flest uhell med de) og firstprics bleiene. Pampers er de som holder best, men bæsjen vi har hatt lekasje med der. (den er vært litt tynnere enn vanlig så tror det er derfor)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei dere, pampers ble redningen her også. Ikke hatt noe lekkasjer etter vi byttet til pampers :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...