Gå til innhold

Hvordan er hverdagen deres og hva gjør du og babyen sammen??


Ønskenurk i magen-har født:-D

Anbefalte innlegg

Hei:-)

 

Her har vi gått inn i mer rutiner da lillegutt ble ca 3 mnd. Han fant plutselig ut av rytmen selv:-)

 

Våkner ca. 9, ordner oss og spiser frokost, da er kl gjerne halv 11. ( tar oss god tid på stellebordet på morran;-)) Da vil han ha litt pupp igjen, og sovner ca 11. Sover ca 2 timer.

 

Våken 2-3 timer og da ser vi litt i bøker, leker i babygymmen eller jeg bærer han rundt og ser på ting og snakker om de i huset og synger litt:-) Han har funnet henda sine nå, så han kan også ligge en stund på lekematta og se og spise litt på de eller leke med uroen. Litt deilig at han begynner å leke litt på egenhånd nå, da skjønner man at han blir stor ja;-) Men vi koser oss sammen, og det er jo så moro nå når man kan få litt respons og:-D

 

Sover ca kl 4 igjen, 1-2 timer. Og da er han gjerne våken en stund etter det, men dupper av litt til puppen utover kvelden...

Har ikke fått lagt han før oss enda, ikke prøvd stort heller, men det tar vi på nyåret;-) Så mellom 23.00-00.30 sovner vi for kvelden, og i løpet av natta kan han våkne 2-4 ganger for mat

 

 

Hvordan har dere det i hverdagen???:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Veslefrøkna her har også funnet sin egen rytme ganske godt.

 

Våkner ca kl 10 og spiser MASSE mat. Våken i 2-3 timer. Sovner igjen av seg selv etter en stund og kan sove alt fra 1 til 3 timer.

Så er hun våken for det meste ut over kvelden, med noen smådupper her og der. I jula kunne hun ligge på ullfellet midt i stua og sove 4-5 timer på ettermiddagen fram til kl 18. Jeg tror hun liker å ha folk rundt seg.

 

Blir ofte ganske trøtt rundt kl 21, men har ikke klart å få henne til å sovne så tidlig ennå. Småsutrete og sliten fram til hun sovner ca kl 22.30. Da sover hun som regel gjennom natta om hun ikke er for kald og våkner ca kl 10 dagen etter.

 

Dagene er jo temmelig forskjellig, men hun er veldig flink til å ligge å underholde seg selv de fleste dager. Noen dager vil hun bare sitte på fanget, men det er ok det og så lenge hun har dager der hun er mer uavhengig. Kan ligge ganske lenge på ullfellet på gulvet og sprelle litt for seg selv, spesielt om hun har noe lys/bevegelse å se på.

 

Nå har hun begynt å snu seg rundt fra rygg til mage så kan ikke la henne ligge så lenge uten tilsyn selv om hun som regel sier fra at MAMMA NÅ LIGGER JEG PÅ MAGEN, ha ha. Ikke så fornøyd når hun plutselig ligger på det kalde gulvet på magen, rart det der, he he ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...