Gå til innhold

Noen januarbarn som har reist seg enda da?


Mammasgull 03_,09 og_10

Anbefalte innlegg

Jenta mi satt i lekegrinda si igår, tok tak i sprinklene og reiste seg på skjelvende ben!:) 2 ganger rett etter hverandre. 8 1/2mnd gammel.

Både mamma og pappa satt ved siden av henne og fikk se det, kjempegøy!:) Var så glad for at pappa`n var hjemme å fikk se det, går jo glipp av så mye når han er på jobb om dagene.

Er spent på om hun fortsetter å reise seg, eller om det blir lenge til neste gang:)

Flere som har reist seg da? Eller gjort ett forsøk på det?:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nei, heldigvis har han ikke gjort noen forsøk på å reise seg ennå. Håper han venter lenge...hehehe... Jeg synes det er så skummelt når de begynner å reise seg overalt. Men klart det var moro å se! :) Tipper jeg kommer til å observere de første forsøkene med skrekkblandet fryd... :) Det er to av fem unger i barselgruppa som reiser seg, og begge har gjort det noen uker, men jeg håper likevel at småtten tar det med ro ei stund til... :)

 

Her var det faktisk pappaen som først fikk se at småtten satte seg opp alene, siden han valgte å gjøre det en tidlig lørdagsmorgen, mens mor for en gangs skyld sov litt lenge. Kjekt for pappaen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,mini her reiser seg,har gjort det siden han var 8 mnd og 1 uke. Nå prøver han og gå litt mens han holder seg i bordet/soffaen.Han leker ikke så mye i gulvet nå,skal reise seg på alt.Han kryper også i kjempe fart! Mye og passe på nå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jenta mi skulle vært januarbarn men ble februarbarn og reiste seg 7 mnd, 1 uke og 1 dag gammel. Hun var "fantastisk" sen med å komme ut men tar igjen på alle milepæler ser det ut som...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å jada, her har han reist seg i snart 1 mnd nå. Er mer oppe å står enn han sitter på gulvet. Eller sitte gjør han knapt nok, har ikke tida. Har forøvrig nettopp begynt å sitte noenlunde stødig når han sitter på baken, på knærne har han sittet stødig noen uker nå.

Begynner så smått å prøve å gå litt også. Er mye knall og fall om dagen, er litt modig og bare slipper seg innimellom, og da deiser han i gulvet :-(

Syns det går litt fort dette jeg, har visst ikke tenkt å være baby særlig lenge han gutten min.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mini ble 8 måneder på mandag, og reiser seg ikke ennå. Vi har ikke senket bunnen i senga ennå, men ser at det er på tide å gjøre det. Han har begynt å skjønne hvordan han kommer seg opp på kne, så da er det vel ikke lenge igjen. Krabbinga (eller ålinga) går i full fart da. Må passe på om dagen ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...

Annonse

Her også har frøkna reist seg, gjorde det da hun var 8 mnd. Nå tar hun noen skritt langs sofaen og reiser seg opp etter alt som er, spesielt oppvaskmaskina er interessant. Trappa har hun også vært oppi, så må skjerpe oss med grinda nå. Hadde trodd hun skulle henge etter siden hun ble født 1 mnd for tidlig og hadde hoftepute 5 første mnd, men hun krabber, sitter og alt som hører med:) Babytida er liksom over..snufs, men moro å se hvordan de utvikler seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp igår for første gang, og ordentlig idag :D Fylte 9 mnd igår. Da satt hun seg på knær før hun prøvde å reise seg. Idag sto døra til oppvaskmaskinen åpen og da satt hun seg på knær og reiste seg helt til hun sto, da måtte jeg løpe og holde støtte henne litt bakfra så hun ikke skulle falle. Kjempeartig!! :)) Har alltid trodd hun er litt sent motorisk utvikla, ikke kan hun krabbe ordentlig, men litt, eller sette seg opp selv. Men reise seg, det kan hun ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vår knert holder på å lære seg det nå om dagen, han er 9 mnd i morgen. Han kommer seg lett opp på kne, men sliter med balansen når han skal helt opp. Da vil han helst ha ei hånd å holde i. Han er nok heller ikke av de raskeste motorisk. Han åler seg på gulvet, men får ikke helt dreisen på krabbing på knærne. Det går greit på teppe, men på glatt gulv blir det mageplask :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har småtten reist seg noen uker nå, og den siste uka har han knapt gjort annet. Reiser seg ved godstolen, ved stuebordet, ved lekebordet, ved lekekassa, ved bena våre osv, osv... Han glemmer av og til at han ikke kan stå uten å holde seg da... Å holde med bare en hånd går som regel fint, men når han slipper med begge hendene skjærer det seg... Nå har han blåmerke på kinnet takket være en meget spennende fjernkontroll han fikk tak i på stuebordet.

 

Artig å se hvor fort tryggheten kommer når de har lært noe nytt. Første forsøkene var jo prøvende og skjelvende, men nå er det som om han aldri har gjort annet. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her har også mini reist seg i noen uker nå, og har blitt veldig flink! Han reiser seg over alt, og det morsomste er å stå og holde seg med en hånd mens han hopper og veiver med den andre hånda. Unødig å fortelle at det blir noen knall og fall her også, hehe. Han krabber rundt med et kledelig blåmerke i panna etter et fall i går.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...