Joikaboll@ Skrevet 1. mai 2009 #1 Del Skrevet 1. mai 2009 Med komfyr og kjøleskap i spisestua og oppvaskmaskin på vaskerommet, uten benkeplass noen steder kunne jeg tenkt meg annet å lage enn koldtbord. Tips til mat til 40 stk i alderen 1-90 år? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tommage♀♂ Skrevet 1. mai 2009 #2 Del Skrevet 1. mai 2009 Trenger du mer kjøkken for å lage koldtbord enn for å lage annen mat? Jeg ville servert stek av en eller annen variant, gjerne med forrett og dessert. Evt ovnsbakt laks/ørret med tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Joikaboll@ Skrevet 1. mai 2009 Forfatter #3 Del Skrevet 1. mai 2009 Hehe.... er jo enklere med middag, en kjele pottit, noe i ovnen, grønnsaker og saus, enn "ørtåførti" retter. Kanskje jeg skal tenke litt i retning skinkesteik (som kan steikes og fryses på forhånd) tja... hva med forrett da. Dessert blir da hvertfall is og bær. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå