Gå til innhold

svangerskapskurs=(


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Må bare klage litt, og advare andre som vurderer å delta på det. Har termin mars 2009, og har i den forbindelse deltatt på svangerskapskurset de tilbyr ved Bærum sykehus. Det består av 2 kvelder á 2 timer hver.

-1. kvelden var det 1 time hvor 2 jordmødre snakket veldig generelt om fødsel, smertestillende etc. Lærte ikke noe jeg ikke hadde lest/hørt fra før av. (og jeg er 1.gangsfødende uten noen bekjente med småbarn) Siste timen så vi en fødselsfilm, som vel egentlig var med skremmende enn informerende..hehe..

-2.kvelden var det 1 time bassengtrening i oppvarmet vann. Dette var veldig deilig, og sikkert bra for kroppen. Men hallo!! 1 time i basseng i 8.mnd har liten virkning. Hadde dette vært 1-2 ganger i mnd gj. hele svangerskapet hadde det kanskje hatt noe for seg.

 

Og så til det som irriterte mest, bortsett fra å kaste bort noen timer- nemlig prisen. De tok kr. 900,- for dette kurset. Det er RAN! Helt hårreisende! Har tenkt til å fortelle dette til de på sykehuset også, så kanskje dere som kommer etter får et bedre/billigere tilbud.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...