Gå til innhold

sier nei tusen ganger, men hører han? neida!


Anettemor82

Anbefalte innlegg

Hvordan er det med deres småtroll?:) hører de etter og lyer når dere sier "nei, har ikke lov"? evt tips om hva som fungerer? blir sprø til tider for han VET han ikke har lov, men overser det fullstendig,.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

er det meningen at de skal høre??? englebarnet sitter ved siden av det han ikke har lov til å gjøre og bare venter på at jeg skal bli oppmerksom på han før han starter med "ulovligheten" - ganske sjarmerende for tiden. Vi har ordentlig maktkamp om dagen - trodde sånt kom mye senere??? men nå prøver han å skrike seg til alt mulig, og han har jo aldri vært en sutreunge - det er litt slitsomt, men det går vel over igjen - hardt for hun der mammaen hans som ikke er noe flink til å si nei til ting, men begynner å bli flinkere nå ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her i huset er nei det morsommeste ordet som finnes... Og når det gjelder maktkamp så virker det som om alt skal kjempes om for tiden. Hadde han kunnet snakke hadde det gått i "vil ikke" hele dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehhe...her i huset har mini det med å bli forferdelig fornærmet så snart ordet nei blir nevnt. Han gir seg faktisk når vi sier det, men setter opp den geipen og hyler av fornærmelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei er nok ikke noe festlig ord nei... :o)

Her legger hun seg på gulvet og virkelig gråter sin nød om det er noe hun får nei til! :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...