Gå til innhold

Träff


FridaåNora

Anbefalte innlegg

Hallå alla,

har inte mycket tid att sitta på nätet , nej... men idag så :-) Jag funderar bara på om vi ska mötas den här veckan... har fått med mig att det var träff hos Kari Anne i onsdags men kunde inte då... hur blir det denna vecka... ngn som vet?

Tjipp

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Frida&Nora =) Vi har gått over te å bruke et anna forum! Gå inn på www.freeforum101.com/junli og lag dæ profil! Elise må godkjenne deg som bruker! Det er et lukket forum så bare vi Tromsøjentene kommer inn og kan lese.

 

Ble forresten treff te Elin istedet for hos Kari-Anne på onsdag. Jeg skal ha en sammenkomst imorgen og tirsdag for å få spist opp kakene fra navnefesten, bare kom om du har lyst! :) Klokka tolv imårra (mandag) og halv ett tirsdag. Ble to dager fordi barnehagene og skolene er stengt imorgen sjø så flere som ikke kunne da. Men det e bare greit!

 

Onsdag e det treff på Sånn og biblioteket etterpå. Torsdag klokke åtte på kvelden skal Janne ha Mary-Kay-party (sminke og hudprodukter). Neste tirsdag skal May-Helen ha Aloe Vera-treff hos seg klokka halv ett. Men alt dette står i det nye, flotte forumet vårt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...