UnePune äntligen hemma! Skrevet 2. oktober 2008 #1 Del Skrevet 2. oktober 2008 Hadde masse roastbeef igjen fra koldtbord, som jeg fryste. I mårra vil jeg ha det til middag, sammen med fløtegratinerte poteter, grønnsaker og peppersaus...men åssen skal jeg varme opp roastbeefen??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
trompetisten Skrevet 2. oktober 2008 #2 Del Skrevet 2. oktober 2008 Legg den i peppersausen? Eller pakk den inn i litt folie, 120 grader på stekeovnen i ca. 15 min? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bie&babylove:-) Skrevet 2. oktober 2008 #3 Del Skrevet 2. oktober 2008 Hvis jeg skulle varmet den opp ville jeg ha lagt den i folie og varmen den i ovnen, MEN jeg syns roastbeef er best kald med varm saus og poteter til. Tror ikke jeg ville ha varmet den opp altså! :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
UnePune äntligen hemma! Skrevet 2. oktober 2008 Forfatter #4 Del Skrevet 2. oktober 2008 Takk for svar =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå