Gå til innhold

Titter bare innom.. og lurer på hvordan det står til med våre kjære små. Som plutselig er blitt så store.


wirre;o)

Anbefalte innlegg

hvordan har det gått med barnehage start? eller er du kanskje så heldig at dere er hjemme ennå?

er det mange ord på plass eller er det koordinasjonen som er tidligst ute?

og det store spørsmålet, som for meg også er kjempeskummelt, er dere klare for en til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi er klare til barnehagestart nå snart vi, både gleder og gruer oss...Tror det blir verst for oss foreldre; tulla vår klarer seg nok kjempefint!

Her er det svært få ord ennå, men motorikken er det ingen ting å si på, hun er aktiv fra morgen til kveld, og hun har ikke tid til å gå, her er det løping som gjelder:) Språket kommer nok når hun begynner i barnehagen, det skal bli så spennende å se!

Vi har allerede fått nummer 2 vi, Mie ble storesøster i april:) Det har gått kjempefint, og det har ikke vært noe problem med to tette. Mie er en oppvakt storesøster som vugger søsteren sin i vogna, gir henne smokk når hun gråter, og hun stopper opp og koser med henne når hun løper forbi:) Her er det ingen sjalusi, det er en stor fordel! Så for oss funker dette kjempefint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi startet barnehage igår, og foreløpig går det veldig bra -satser på at det fortsetter like bra. Er vel kanskje mest skummelt for mamma?!

 

Hedda er ei skravlete og aktiv jente. Sier mye vi forstår, og en hel haug som bare de små veninnene hennes skjønner. Ho løper og klatrer og prøver seg på å stupe kråke, hopper såvidt og er ellers flink til det meste (syns vi da..) Men å pusle og bygge og sånn, det gidder ho ikke. Hedda er veldig hjelpsom, skal være med å støvsuge, vaske, rydde utav oppvaskmaskinen, klippe plenen -alt som vi gjør vil ho også gjøre. Koselig. Ho har begynt å si fra når ho skal bæsje, så vi kjøpte potte til henne. Men den nekter ho å sette seg på:)

 

Ellers så er vi så heldige at vi er gravide igjen! Jippi!!! Vi gleder oss uendelig til lillebror skal komme i desember. Han er minst like livlig som storesøster -akkurat nå leker han at blæra mi er en trampoline, så jeg må løpe før det går galt!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...