~sjiraff~

Hvordan grille en hel maiskolbe?

8 innlegg i emnet

Kjøpte en hel maiskolbe i dag og tenkte å grille den sammen med kalkun. Hvordan grille den, og hvor lenge? Hva kan være godt å krydre/pensle med?!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

pak den inn i alu.folie iallfall :) hvis ikke blir den til kull!! hehe..

jeg pleier å ta på på smør og salt/pepper etter den er grillet jeg da - ikke noe før :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Namnam! Sleng den rett på grillen som den er. Vend med jevne mellomrom så den ikke blir svart på ene siden og rå på andre. Hvor lenge, hmm. Ikke så mange minutter, mellom 5 og 10 tror jeg. Er samboeren min som pleier grille de, hehe. Du må jo bare følge med på dem. Kommer vel også an på om dere har kullgrill eller gass. Jeg pleier bare grille dem som de er, og så ha på smør og salt når jeg spiser dem - YUMMY! :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Man tager en kolbe og legger den på grillen!! Thats the trix ;-) Griller til den blir gyllen. Jeg liker den best naturell...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vi bruker og pakke de inn i aluminiumsfolie med en smørklatt. Syns de blir så "inntørka" viss de blir slengte rett på grillen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Blondinesp. Denne har fortsatt "skallet' inntakt, skal jeg ta av det?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Jepp, det må du ta av! ;)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det beste er:

Ha smør rundt hele maiskolben, strø grillkrydder på og pakk den inn i alluminuminsfolie.

Det smaker ikke grillkrydder når den er ferdig, smaker nam :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

Artikler fra forsiden