Gå til innhold

Hva er din ANTI-dille?


Vanilla83

Anbefalte innlegg

Med vesla taklet jeg plutselig ikke kjttdeig. Nå når jeg går med sprellemann er det en hel liste! Røykeånde,blir oppriktig syk av det, lukten av den ene hunden min, lukten av sofaen, lukten hjemme, lukten i hagen. Veldig på lukter! Men pandalakris og piratos oh lord, livet hadde ikke vært detsamme uten!

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Fortsetter under...

Før var jeg glad i hardkokt egg og en skive med makrell i tomat  til frokost, men nå heiv jeg begge deler rett i søpla å tåler virkelig ikke lukta !   :huh:

Endret av lykkeliiten
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Angelstath

Bare tanken på mat gjør meg oljete i munnen, kvalm og uvel. Men alt søtt går rett i fletta på meg. Dør litt innvendig når ungene skal ha sjokkolade og syltetøy på brødskivene..

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

wienerpølser!!!!!! Jeg kasta opp sist jeg spiste en, og brakk meg når jeg så en som bestilte en på bensinstasjonen!! UGH!

Så enig, så enig!

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Annonse

Jeg har rett og slett problemer med å få i meg noe som helst av mat og drikke. Er idag 1 måned igjen til termin. Har kun gått opp 2 kg siden før jeg ble gravid. Så det sier litt hvor mye jeg har spydd og sliter med spise/drikke vegring. Jeg finner ikke ut av HVA kroppen min kan gidde å la meg innta uten å medføre kvalme, halsbrann, sure oppstøt, ubehag.

 

Det jeg husker jeg hadde ekstreme problemer med i første trimester, var at jeg kunne spy i vinkel bare ved lukten av grillet kylling eller melk. 

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 5 måneder senere...

Kanel, indisk mat, makrell i tomat, ovnsstekt pastinakk (!), brød. Men de første 3 mnd har jeg ikke klart å smøre meg en skive selv en gang, alt fikk meg til å spy. Tåler ikke å se eller lukte noe form for kjøtt, fisk eller fet mat før det er ferdig. Har noen ganger spist middag med alle vinduer og dører åpne mens jeg sitter iført uteklær for å klare å få i meg mat uten å kjenne noe lukt. Nå er jeg i uke 14 og heldigvis mye bedre :P Men middag klarer jeg fortsatt ikke å lage uten å spy, ei heller kaste ting i søpla. 

Fått litt dilla på tzatziki og salt lakris de siste ukene, men det har ikke vært noe jeg har gitt etter for annet enn ett par bokser med tzatziki som pålegg på bagelsene mine^^ 

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...

Løklukt 😖😖 samboeren min har fått streng beskjed om å holde seg unna. En kveld luktet det løk av han og han måtte legge seg på gjesterommet. Kaffe liker jeg ikke lenger, ei heller utenlandsk mat. Vil bare ha skikkelig bondekost...merkelig...

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Egg! Jeg takler virkelig ikke egg. I pannekaker osv går det fint, men kokt egg, speilegg, eggebrød, omelett osv. bare brekker jeg meg av, :P (jeg har egentlig alltid vært veldig glad i egg..) tåler heller ikke fløtebaserte sauser og supper!

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Annonse

  • 4 måneder senere...
Gjest Floren

i første trimester klarte jeg ikke spise middag generelt! eller, det eneste jeg klarte å spise var kokte poteter med brun saus! Har etter denne perioden hatt avsmak for middager jeg spiste mye før og spesielt fisk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...