katlinka

Forresten...hvordan lage lapskaus fra frossen lapskausblanding?

6 innlegg i emnet

Har en pose liggende i frysa men aner jo ikke hvordan jeg skal få det til å bli lapskaus... aldri laga det før...

 

Kom på det når jeg så den andre lapskaustråden.. hehe...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Lite tips er å løse opp en buljongterning i 5 dl vann og helle lapskausen oppi når det koker. Jeg pleier å suplere litt med pølser i tillegg. Hvis du ikkje skal ha pølser oppi, kan kanskje lapskausen bli litt flytende og det holder sikkert å bruke kun 3 dl.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bare koke det med buljon og evt ekstra grønnsaker + evt kjøtt:) enkelt som bare det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk og bukk :) Får prøve det en dag denne uka...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lite tips: Eg har ofte brukt 1 pose kjøttsuppe + 1 pakke lapskausblanding. Litt kjøtt oppi, og du har nok til mange. :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Godt med kjøttdeig i også:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

Artikler fra forsiden