Gå til innhold
katlinka

Forresten...hvordan lage lapskaus fra frossen lapskausblanding?

Anbefalte innlegg

katlinka

Har en pose liggende i frysa men aner jo ikke hvordan jeg skal få det til å bli lapskaus... aldri laga det før...

 

Kom på det når jeg så den andre lapskaustråden.. hehe...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

nati, knotten & lille karamell

Lite tips er å løse opp en buljongterning i 5 dl vann og helle lapskausen oppi når det koker. Jeg pleier å suplere litt med pølser i tillegg. Hvis du ikkje skal ha pølser oppi, kan kanskje lapskausen bli litt flytende og det holder sikkert å bruke kun 3 dl.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
meg & to små vampyrer

Bare koke det med buljon og evt ekstra grønnsaker + evt kjøtt:) enkelt som bare det.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
katlinka

Takk og bukk :) Får prøve det en dag denne uka...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest

Lite tips: Eg har ofte brukt 1 pose kjøttsuppe + 1 pakke lapskausblanding. Litt kjøtt oppi, og du har nok til mange. :-)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
*Mi tesorito*

Godt med kjøttdeig i også:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×