Lille Sniff Skrevet 11. januar 2008 #1 Del Skrevet 11. januar 2008 Bunn: 1 pk bixit havrekjeks 125 gr. smør Knus kjeks, smelt smør bland sammen og legg det i bunen av en springform. Fyll: 1 pk lettrømme 1pk gele (bruk bare 2,5 dl vann!!!) 1 pk philadelphia kremostnaturell 3 dl kremfløte 115 gr melis Kok 2,5 dl vann, bland inn gele, settes i fryser/kjøleskap/kaldt vann for å kjøle ned (ikke fast) Bland kremfløten og melis og pisk kremen Bland philadelphia ost og rømme og bland det godt sammen med kremen. Bland geleen forsiktig inn i kremen. Pass på at det ikke legger seg i bunnen av bollen. Hell blandingen over i formen. La kaken kjøle seg ned i pluss minus 3 time til den stivner. Gelelokk hvis ønskelig: 1pk gele ca 3,5 dl vann kok vann, bland inn gelepulver, la det kjøle seg ned og tøm det deretter over den stivnede kaken. la geleen stivne, og kaken er ferdig. Gelelokket kan også pyntes me frukt bær osv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Renate77 ♥med gutt og jente♥ Skrevet 30. januar 2008 #2 Del Skrevet 30. januar 2008 Takker. Denne skal jeg lage i helgen! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jofina Skrevet 2. april 2008 #3 Del Skrevet 2. april 2008 Har helt lik oppskrift som deg utenom kjekstypen. Jeg bruker mariekjeks i steden for bixit... Det er også veldig godt! Det må du prøve, åsså har jeg sitrongele og bringebærgele på toppen.. Nydelig kake... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 14. april 2008 #4 Del Skrevet 14. april 2008 Denne må anbefalles på det sterkeste!! den er NYDELIG!! da det bare er jeg i huset som liker ostekake, så jeg lager små posjoner i plastkopper, som jeg putter i fryseren.. og tar opp og tiner når jeg har lyst på litt :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gunhild8 Skrevet 15. juni 2017 #5 Del Skrevet 15. juni 2017 Skuffelse...jeg leter etter oppskrifter på ostekake uten gelatin, og ser at dere blander vanlige gelepakker i kaken. Det er gelatin i vanlige gelepakker. Gelatin er lagd av svin, og kan defir ikke brukes til vegetarianere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pennylenny Skrevet 26. juni 2017 #6 Del Skrevet 26. juni 2017 Hehe, gele er jo gelatin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 26. august 2017 #7 Del Skrevet 26. august 2017 Tydeligvis ikke særlig gjennomtenkt når man svarer med gelé i innholdet.. Men prøv New York Cheesecake fra detsoteliv.no eller en annen amerikansk ostekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå