Gå til innhold

Plumbotest


Gemini7

Anbefalte innlegg

Jeg og fikk gul med grønnskjær slik som schnygga. Synes ikke den forandret seg så mye jeg heller. Skal på UL på fredag, så det blir spennende å se om det stemmer med gutt da =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan dere som har ultralyd de nærmeste dagene komme med noen resultater, så vi kan se om plumbotesten viste korrekt :-)?

Morro!! Må ut å kjøpe plumbo jeg og nå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde vært kjempegøy om noen forsket på dette ja, så hadde vi fått visshet i hva dette er.

 

Hvis bare tre svarte, har man et statistisk meget svakt utvalg, dessverre, så synes ikke man skal ta det til inntekt for at d ikke funker. 8 (dvs et nesten 3-dobbelt utvalg av hva du refererer til) av mine gravide venninner har forsøkt, og d funka på alle- dvs 100% positivt utslag:) I tillegg til mange jeg hørte om på Bim sist jeg var gravid, som d også stemte på.

 

At en legevenn ler så hun gråter av noe som er alternativt er vel heller ingen nyhet, tvert i mot. Skolemedisinere har dessverre siden tidenes morgen blankt avvist ALT som ikke er positivt gitt og eksperimentelt verifiserbart. Er ikke mange år siden leger stemplet akupunktører og homeopater som sjarlataner heller, men vips.. etter en tid er jammen akupunktørene tatt inn i det gode selskap og akseptert av Lægeforeningen likevel gitt. Selv om de ble latterliggjort i årene før- ja noen leger lo anatkelig så de grein av at man skulle bli bedre i kroppen av å bli stukket m nåler!

 

Det jeg synes kjennetegner en god medisiner er at h*n er åpen for nye forklaringer, ydmyk for alternative sannheter og villig til å se virkeligheten fra andre synsvinkler. Det er ingenting som gjør meg mer irritert enn mennesker som avviser alt man ikke vet som "tull", og at de selv er de eneste som vet best. De fremste menneskene innen vitenskapen avviste også en gang at jora var rund. Legevennen din hadde sikkert vært en av dem, hadde hun levd noen hundreår før. Men det gjør vel ikke henne til den som sitter med universalsvaret på alle spørsmål for det.. En profesjonseksamen innen medisin gir ikke nødvendigvis noen enerett over sannheten, usaklig point.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har forresten lest at det bør vær morgenurin jeg da, etter 4 mnd. Og at man skal ha i litt mer Plumbo en 2 ts? 1 ss eller mer, og røre rundt. Så skal det stå en halvtimes tid:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kommer med et tillegg til debatten om en slik test kan virke eller ei:

 

Jeg lette litt for å se om det selges urintest for bestemmelse av kjønn. Linaria skrev noe tidligere i nærheten av: hadde det funket, hadde man kunnet kjøpe et produkt. Har funnet noe som funker på blod, skulle tro det også finnes noe på urintest (enten de funker eller ei, men det er ved siden av poenget). Jeg vet bare ikke hva jeg skal søke på.

 

Det finnes altså en blodtest man kan ta etter 5. svangerskapsuke. Den koster 275 amerikanske dollar. (Du verden, da skal kjønnet være fryktelig viktig!) Testen er basert på 20 000 fødsler og viser nøyaktighet på 99,9%.

Dere kan lese om den her:

 

http://pregnancytest.healthandwellnessaccess.com/pregnancy_gender_test.html

 

Jeg fant denne testen omtalt i et powerpointdokument fra NTNU der de diskuterte moral og etikk i forskning på prøverørsbarn, bortvelging av syke egg, stamcelleforskning, abort mm. Denne testen var tydeligvis "fy-fy" og grunn til bekymring av grunner som er nevnt tidligere i denne tråden. Den kommer neppe til å dukke opp i Norge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle gjerne kommet med svar, men min lille ville ikke vise hva han/hun er på UL. Krysset beina og hadde navlesnoren imellom beina attpåtil. Så jeg får ikke vite det før den plopper ut=) Men tror jeg må prøve plumbotesten en gang til. Må jo være lov å ha det litt artig i ventetiden;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk ingen fargeendring på plumbotesten denne gangen heller.

I det minste skummet det masse denne gangen.

 

UL om en uke. Jeg prøver igjen lørdagen før. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hadde i masse. Ingen tvil om at det skjedde en reaksjon i glasset. Bare fargen som ikke endret seg. Kanskje jeg prøvde for tidlig?

Eller kanskje jeg venter en av hver, så heksebrygget ikke klarte å bestemme seg? ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hihi. Det har jeg spurt om tidligere også.

Er det noen som VET de venter tvillinger som har prøvd plumbotesten?

 

Licentia tror og synser og har rare meninger:

Jeg ville gjette på (dersom den funker) at vil den ta fargen til den av ungene som slipper ut mest av de hormonene som gir farge. Hvis det er to av samme kjønn vil testen mest sannsynlig følge vanlig prosedyre som om det hadde vært bare en. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

OK- jeg var på UL i dag, og jm var skråsikker på at det er ei jente- så Plumbo'n STEMTE!! Det gjorde den sist sv.skap også, ble grønn alle gangene:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ååååå... så kult dette var ;p Må jo bare prøves! Men tror ikke vi skal vite det på ultralyden, så da blir det uansett lenge å vente. Men gøy å se om det stemmer når den kommer :D

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy, dettes skal prøves i dag!!:)

Har vært på ultralyd, hun turte ikke si noe 100% for navlesnora lå mellom bena, men hun tippet på jente, så vi får se.

Har også blitt spådd av to damer her inne som mente det ble jente. Er gøy me slike tinger synes jeg:D

Skal gi tilbakemelding senere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må nok kjøpe med plumbo fra butikken i dag! Har prøvd med pendel både mamma og jeg, og vi fikk begge jente.Spennende å prøve litt he he. Har vært på ul allerede da jeg er 19+1 i dag, så jeg må nok vente til mai før jeg vet helt sikkert. Men prøve skal jeg i alle fall=o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøvde plumbotesten igjen på lørdag morgen.

Den var for vag til at jeg kunne si noe som helst om fargen. Om noe, ble den litt mørkere.

Nurket var ikke interessert i å vise seg frem på ultralyd, så vi vet egentlig ikke hva det kan være, men jordmor trodde det kunne være en jente.

 

Uansett var alt der det skulle være, vi får ikke tvillinger (puster lettet ut) og jeg ble flyttet tilbake til den termindatoen jeg fant på termintabellen i boka mi, nemlig 18. mai. En dag tidligere enn legen regnet ut med sin tabell. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 uker senere...
  • 2 år senere...

Kan vel dytte litt på denne da den er litt morsom....er ikke gravid enda jeg da...men tror nok jeg kommer til ¨prøve hvis jeg engang blir gravid..:-) Litt sysselsetting i ventetiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...

*dytt*

 

Jeg har tatt testen og skal se på den om 5 min :P Skal på ul i morgen, håper på at plumbo'n slår ut og at ul vise det samme ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den slo ut med rød/brunt. Og ul i dag viste også en gutt :D:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...