Gå til innhold
MissAntrop

Husker noen her inne denne morgen barne-tv'n?

Anbefalte innlegg

MissAntrop   3 399 innlegg
MissAntrop

Serien het Virre Virre Vapp og programlederne het Pia og Per. Den gikk i helgene på morgen-barnetv for tja.. 7-8 år siden? Var konkurranser med barn som var deltakere og en pianospillende fyr som de kalte Livingston. De hadde så masse morsomme sanger og lagde musikkvideoer til de. Herregud, det var så bra at jeg som voksen og barnløs pleide å stå opp om morgenen for å se det :)

 

Skulle gitt mye for å få tak i cd'n fra dette programmet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

skb9   6 innlegg
skb9

Serien het Virre Virre Vapp og programlederne het Pia og Per. Den gikk i helgene på morgen-barnetv for tja.. 7-8 år siden? Var konkurranser med barn som var deltakere og en pianospillende fyr som de kalte Livingston. De hadde så masse morsomme sanger og lagde musikkvideoer til de. Herregud, det var så bra at jeg som voksen og barnløs pleide å stå opp om morgenen for å se det :)Skulle gitt mye for å få tak i cd'n fra dette programmet.

 

virre virre vapp var en helt genial serie. jeg husker det som om det skulle vært i går. det var to lag jentene mot guttene. jentene hadde oransje t kjorter og guttene hadde grønne. det ble lagd to temaer i forbindelse med programmet. de første sesongene var det et jungeltema og de siste sesongene var de i et romskip. i jungelen måtte de løse en sånn oppgave for å komme inn i jungelen og, hvis de ikke klarte det så måtte de krype igjennom en sånn edderkopphule med masse spindelvev og edderkopper, så var det en ordlek hvor de fikk utdelt brikker med bokstaver som de skulle sitte sammen til flest mulig ord på tid og det laget som fikk flest ord vant en cd. så på slutten var det en sangkonkuranse hvor lagene satt på en slags trehuske på hver sin side, som til en hver tid hang over et stort hull fylt med ekkelt gørr og så hang det et karr med enda mer gørr over hodene deres. han livingston spilte masse sanger på piano som lagene skulle gjette på for så å synge sangen. pia satt i en stol i mellom lagene med et langt rør på hver side av stolen hvor hun la oppi mandariner til det laget som fikk poeng. det laget som tapte fikk sin huske senket ned i gørret og etter en stund fikk de også dumpet gørr fra karret rett i hodet :D i romskipet ble de teleportet opp i romskipet i heldekkende hvite drakter. der satt lagene på to rekker ovenfor hverandre på noen stålrør. der hadde de en robot som de kalte robert som holdt tellingen på poengene. hvis de det ble uavgjort hadde per alltid noen morsomme ekstrakonkuranser. det var for eksempel en hvor det var om å gjøre å skrelle et lengst mulig skrell fra en mandarin med bare munnen, så var det en hvor de skulle spise en lang lakkeristråd med en seigemann på enden og det laget som først fikk tak i seigemannen vant. så var det en hvor det var om å gjøre å knyte en knute på per sine sko med krytekluthansker. det laget som først klarte det vant. det laget som tapte måtte stille seg i kø foran en luke i veggen for så å ta en sklie ned i masse ekkelt gørr :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×