Gå til innhold

For en natt....


*smula*

Anbefalte innlegg

Lillegutt har ikke villet sove i sengen sin i natt. Han sovnet ved puppen i vår seng, jeg bar han forsiktig over i sin egen seng, og han våknet med en gang. Og sånn var det en lang stund. Tilslutt kapitulerte vi og lot han sove i vår seng, men vi har ikke så veldig bred seng, så det ble litt trangt (vi er jo forsiktige så vi ikke blir liggende for nærme han).

Håper at det var et forbigående "problem" og at neste natt blir som før. Dvs pupp og rett i senga si, og der sover han (han sovner alltid ved puppen om natta).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

vi hadde først tulla i vogga ved siden av sengen vår, da hadde vi samme problem som dere. Så byttet vi til sprinkelsenga og siden har det gått kjempefint. senga står helt inntil vår og hun ligger på høyde med vår seng slik at jeg kan kikke inn til henne og stikke inn en hånd dersom det er nødvendig :)

 

Hvis man har muligheten til det kan man sette sprinkelsenga inntil veggen og sette den store sengen inntil.(sprinkelsenga bør stå fast enten mellom senga og veggen eller være bundet fast, slik at ikke det er mulighet for at ungen faller ned i mellom sengene...) så kan man fjerne noen av sprinklene i sengen slik at man kan trekke ungen lett inn i den store sengen og tilbake. på denne måten har ungen sin egen seng samtidig som den kan sovne ved puppen i den store sengen :)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...