Gå til innhold

Nå blir'n tjukkas...!!!!


Marius og Jonas!

Anbefalte innlegg

Hihi! Neida, langt ifra! Men jeg var på helsestasjonen i går og veide lille Marius!! Han veide 2826 gram da vi dro fra Sykehuset fredag for 2 uker siden. Og nå veide han 3440 gram!! Det er ett halvt kilo på bare to uker!! Ikke værst!!! =) Det må vel tyde på at Marius har det bra og trives godt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra! Vi har ikke veid lille gutt enda, siden helsestasjonen. Men han har allerede vokst ut av to størrelser og er 4 uker gammel :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hehe...jenta mi veide 4694 ved fødsel og 4484 da vi dro hjem fra sykehuset en fredag. Onsdagen etter veide vi henne på helsestasjonen og da var hun 5040 gram....så der er det ikke noe i veien med matlysta:) Denne uka stoppa velta på 5160.

Str 56 passer fortsatt, men ikke lenge...blir tre uker på tirsdag og har verdens skjønneste dobbelthake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ut på tur

Hmmm snuppa vår veide 3990 da hun blei født, 3650 da vi reise hjem, 10 dager gammel veide hun bare 3710 g så vi ble oppfordret til å vekke henne for å gi henne mat... ingen enkel jobbnår det tar 1-2 timer å vekke henne ....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min lille prins veide 3330 da han kom til, og 3125 da vi dro fra sykehuset 2.5 døgn etter fødselen. Dagen etter var vi til følling-kontroll, og da veide han 3190 - altså hadde han gått opp hele 65 g på under ett døgn :) To uker etterpå var han oppe i 4 kg, så han spiser godt til tross for mye magevondt :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...