Gå til innhold

hjelp!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

6-8 mnd; hvordan er dagene deres? NYTT 13:11 11.07.2007

det er så utrolig mye sutring og gråt her om dagen, hun spiser lite og styrer mye. Jeg er så sliten! Før har hun alltid vært veldig blid, spesielt etter søvn, måltider osv. en nå er da til og med da bare sutring og skrik.

Hun har for et par uker siden begynt å rulle fra rygg til mage, åler/kravler seg litt rundt, har et par ganger rullet andre veien også. Er 7,5 mnd. Frustrasjon for at hun vil frem her i verden?

 

Spør samtidig hvor mye de sover... synes hun sover lite. føler hun kanskje sutrer for at hun er trøtt, men får henne ikke til å sove mer...

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

kan jo være en tann på vei.. det kan også være andre ting.. kanskje hun har kommet inn i en vond sirkel? hva spiser hun? og hvis du synes hun sover lite kan det kanskje hjelpe å kjøre med henne? så hun får tatt igjen litt?? etterhvert som de blir større blir de mer krevende på alle vis... en høneblund i vogna er kanskje ikke nok.. men heller en lang lur i senga... min mellomste var alltid frustrert.. og er det enda.. frustrert for han ikke kunne krabbe.. sitte... gå og nå snakke... men med tolmodighet går da det på et vis.. men det er viktig at de sover nok..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...