Gå til innhold

nok en snikreklame....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

hehehe og hva skal de gjøre med det? De kan jo ikke sperre på IP adresse så da er det fint lite man får gjort egentlig. Og hva er problemet egentlig?? Jeg skjønner jo at du blir litt sliten om dagen av å tråle skravlesiden opp og ned i håp om å finne noe du kan sette fingeren på. Hva med å bruke den energien på noe annet?? Sy en vognpose selv kanskje eller lese en god bok. Sikkert noen på skravle som kan anbefale deg en.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

altså, hva er problemet? DET DER ER INGENTING!! det er en link til en ikke-eksisterende-side! hva pokker er galt med det????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du vet godt at vi mener dette er i strid med vårt regelverk. Det positive er at du gjør dette mye sjeldnere enn før, det negative er at du ikke holder de løftene du ga oss.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Joda, det er ting vi kan gjøre med slikt. Vi kan f.eks. velge å stenge alle nye registreringer vi fanger opp at en bruker gjør, men dette er ressurskrevende. I tillegg ønsker vi å gi brukere som deg en ny sjanse, men forventer at du nå følger vårt regelverk og ikke igjen begynner å tøye grensene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for tips, tråden er nå slettet.

 

Det varierer hvor strengt vi reagerer på reklame, det har noe med hvor omfattende og spekulativt brukeren forsøker å utnytte situasjonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...