Gå til innhold

Jeg går ned i vekt like fort som dere som bruker reductil


Lektor Doppler med tillegg

Anbefalte innlegg

ser jeg av veietråden. Og jeg gjør det kun ved å trene mer og ha stålkontroll på hva jeg spiser.

 

Stemmer dette med deres erfaring?

 

Jeg trodde man fikk litt ekstra hjelp av disse tablettene iom at de holder forbrenningen oppe? (Jeg ba og legen om disse, men fikk ikke pga familiehistorie. Og akkurat nå synes jeg det faktisk er like greit. )

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hehe jeg slutta på reductil og går ned mere nå enn jeg gjorde med de. Men det er nok mest fordi de ble en unnskyldning, mens nå har jeg kontroll selv og kan bestemme og ikke minst at jeg klarer å ha kontrollen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

At du går ned like mye som en gjennomsnitsreductilbruker stemmer sikkert. Men jeg VET at jeg ikke kunne ha klart å gå ned 2,5 kg i flere uker hadde det ikke vært for reductil.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Doppler/kutre; så bra da! At dere ikke trenger de, grattis med nedgangen.;)

 

Men i mitt tilfelle skal det sies at jeg har nå gått ned like mye som jeg gjorde på et kurs på Grete Roede (8 uker) Jeg har brukt 30 dager på det, ikke tenkt noe særlig på hva jeg spiser, eller beveget meg i NÆRHETEN av hva jeg gjorde når jeg gikk på Grete Roede.

 

Superfornøyd, da jeg vet at jeg hadde heller ikke gått ned noe som helst hvis jeg ikke hadde hatt Reductil. Så jo, på meg fungerer de så absolutt!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om du går ned 2,5 kilo i uken så er det helt rått. Men jeg har ikke sett noen her inne som har registrert sånne nedganger. Det går fra halvkilo til et kilo og det klarer jeg uten. Men det er vel sikkert litt individuelt hvor mye man reagerer på tablettene.

 

Og jeg har lest studiene som viser at de som bruker reductil går ned mer enn de som bare trimmer og teller. Så jeg ble litt overrasket over resultatene her inne. Men de trenger jo ikke være representative heller.

 

Og dette var ikke ment for å hovere, eller slenge dritt. Bare oppriktig lurte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tok det heller ikke som det :-) Du er kjempeflink som klarer å gå ned uten de tabelettene. Jeg har også gjort det før, men denne gangen hadde jeg ei kneik å komme over som reductil hjalp meg med. Jeg går ikke lenger ned 2,5 kg i uka, det var vel bare den første mnd. Men nå har jeg gått ned 18 kg på 3,5 mnd og er veldig fornøyd med det. Jeg merker at dersom jeg er kjempestrikt med meg selv når det kommer til både trening og mat ligger nedgangen på ca 1,5 kg per uke og hvis jeg er litt sløvere og unner meg litt ekstra, så er det ca 1 kg. Uansett synes jeg det er enklere med reductil enn uten og så lenge kroppen min tåler det, så velger jeg rett og lsett den enkleste løsningen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hadde og helt sikkert brukt det dersom legen min hadde skrevet det ut. Men BT mitt var så høyt at jeg havnet i risikogruppen for hjerneslag dersom Reductil evt. forhøya det med 10 poeng. Og da fikk jeg i grunn veldig god motivasjon for å gå ned i vekt. 30 er ikke noen alder å dø i.

 

Fint det funker for deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott at du ikke trenger piller for å klare gå ned:) Nå tror jeg det er svært få som rent fysisk sett trenger piller for å gå ned, men jeg tror pillene kan ha en veldig stor mental effekt, dvs at man gjerne klarer holde seg til en sunnere livsstil fordi man går på pillene. jeg er (dessverre) en av de som har slitt meg gjennom utallige slankekurer tidligere med det resultatet at vekta bare har kommet på igjen etter endt kur...og i tillegg til at kg kom på igjen har jeg mista troen på at jeg noensinne kunne klare gå ned i vekt sakte men sikkert, og det har blitt verre med selvtilliten etter hvert forsøk. Nå har jeg snart tatt av den vekten jeg i utgangspunktet ønsket, og jeg har aldri følt meg bedre, for ikke å snakke om ganske så stolt av meg selv :) og da er det det samma for meg om det faktisk er pillene eller min tro på pillene som har hjulpet meg. Jeg har i hvertfall funnet en måte å leve på som passer meg utmerket! Og slik jeg lever nå er det også liten sjanse for at jeg kommer til å gå opp igjen! Jeg hadde så mentalt vondt på mitt aller tyngste, og dit skal jeg aldri tilbake til:)

Lykke til alle sammen! Måtte vi alle godta, og bli glade i kroppene våres, det fortjener vi:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ett skikkelig matvrak. Klarer ikke å holde meg unna kjøkkenet når jeg går hjemme, og føler at jeg spiser på noe hele tiden. Og totalt avhengig av brus. Har prøvd mange slankekurer før uten hell. Klarer ikke å gå på en spesiell diett over lengre tid. Prøvde å kutte ut brusen, men fikk hodepine som varte i flere dager. Forsvant så snart jeg tok ett glass brus.hehe...

Så fikk jeg reductil av legen. Slutta på dagen med snop og brus. Klarte plutselig ikke tanken på det søte klisset. Ikke følte jeg for å spise mellom hovedmåltidene heller.

Mer energi og ork til å bevege mer på seg..ja, i det heletatt.

Så reductil har hjulpet meg masse!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg bare singnerer med Siaa jeg, jeg har heller aldrig klart å holde ut så lenge som etter jeg fikk begynne på Reductil, har virkelig fått en livs sjanse etter jeg begynnte på tablettene.

Får høre fra mennesker jeg ikke har truffet på mange mnd at jeg har blitt ei ny jente, samboern og gutten min sier de har fått en blidere kjæreste og mamma, jeg har et overskudd jeg aldrig har hadt før, jeg trener 3-4 ganger i uka, spinning og styrke, og enda når jeg da kommer hjem har jeg overskudd til barn og mann (han har aldrig fått så mye sex)

Og på grunn av reductilen har jeg enda ikke følt at jeg må tvinge meg selv for å avstå fra noe godt og brus osv.

Å jeg føler meg egentlig litt provosert av HI her, jeg har ved flere andlendninger gått ned mer enn et par hundre gram eller kg i uka, ikke denne uka, men den før der, hadde jeg gått 2.4kg, denne uka veiede jeg meg ikke. Men i tillegg til kg har jeg minst gått sammen 14cm i uka, og bare over magen har jeg nå "mista" 35cm.

Men all applaus som til deg som klarer dette med gjernvilje, håper du trener å da, så du ikke bare mister muskelmasse.

Finnes utrolig mange tips og god hjelp på slankenett.no, det er der jeg holder hus for det meste.

Lykke til videre, oss på reductil får ikke så mye gratis vi heller, er en kamp for oss å.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Reductil minsker jo sjansen for å sprekke da...klart jeg hadde gått ned mer om jeg f.eks gikk på pulverkur, det sier seg selv...men da hadde jeg jo også sannsynligvis sprukket mye før. Har nå gått ned 3,5 kg på 1 mnd og det er jeg fornøyd med...har trent som vanlig og beveget meg lite utover det, har kost meg mange ganger jeg...så jeg har absolut ikke ofra noe. Spist vanlig mat og ikke hatt noe hysteri rundt det.

 

Du sier jo at du er veldig streng på hva du spiser osv og da for min del er sammenligningen verdiløs...du jobber mye hardere enn meg i alle fall.

Jeg er opptatt av å holde på de gode vanene og om jeg går saktere ned i vekt og faktisk spiser det jeg pleier...så synes jeg det er mye viktigere enn at jeg går ned fort og like fort opp igen.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vektreduksjon på over 2 kilo har jeg ikke klart, men hadde 1,8 kilo første uka da vannet forsvant. Utover det har jeg ligget mellom 1,2 kilo og 400 gram. Men prøver å lande mellom 500 gram og 1000 i uka, sånn at jeg ikke tærer på muskelmasse osv.

 

Forskjellen er vel kanskje graden av kontroll hovedsaklig da. Dere går ned uten å forsake, jeg teller alt jeg putter i meg? Men jeg koser meg også. Bare vann og selleri er nødt til å skjære seg en dag. Og jeg spiser alt. Bare litt mindre av det. Jeg bruker ikke pulver. Det er ikke mat.

 

Jeg er og på slankenett.no. Synes de har ok sider. Og jeg synes du har vært kjempeflink. Så vidt jeg vet er den eneste måten å gå ned i vekt på å putte mindre inn enn hva man forbrenner. Og som du sier, du jobber for det. Og jeg tror deg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg ser faren ved at jeg lettere sprekker da, ettersom jeg innimellom faktisk føler at jeg forsaker noe. Så lenge man ikke gjør noen endringer er ikke den faren der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nei:) Det eneste som er forskjellen med reductil og slanking synes jeg at jeg faktisk ikke har lyst på noe søtt eller er sulten hele tida! Uansett hvor mye jeg spiser når jeg slanker meg til vanlig, så føler jeg meg sulten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nemlig!!!!hehe

 

Helt enig med ella i farta!

Og går man sulten under slankekurene, så er du jo dømt til å sprekke.

Jeg klarer ihvertfall ikke å gå å sulte meg selv!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Står ikke noe sted at jeg går sulten? det er det jo bare tull å drive med. Men jeg kan da altså ikke som Ella spise alt jeg vil hele tiden og gå ned i vekt. Ergo forsakelser. Feks er jeg glad i dressing, men kan ikke ha det på salaten for da blir den så forbaska feit. Forsakelse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, men det er kanskje det som er forskjell på folk.

Går jeg på slankekur så føler jeg at jeg sulter meg selv, da jeg til vanlig er like sulten 30 min etter ett måltid som før ett måltid.

Det er jo derfor reductil funker så bra for meg!

Jeg slipper sultfølelsen, og dermed spiser jeg mye mindre, ergo går ned i vekt!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vekta sitter mellom øra heter en bok. Jeg tror det er sant. Denne gangen er jeg veldig motivert for å gå ned i vekt. Og det hjelper veldig. Samt at jeg har støttespillere både hjemme her og på nett.

 

4,2 kilo ned på 4 uker er jeg storfornøyd med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og etter å ha vært så "kjepphøy" her kan jeg jo ikke tillate meg å sprekke.. =oP

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å jo da, vi kan alle gå på en sprekk, både med og uten reductil ;-) Synes det er flott at du klarer dette jeg doppler, og det hjelper faktisk å overbevise seg selv om at dette skal man klare. Så bare vær "kjepphøy" du, det lønner seg :-))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klart du må være kjepphøy! Alle må vi finne våre egne metoder som funker for OSS! Ikke alle "kurer" eller livsstiler funker for alle, fordi vi ikke er like:) Du må skryte av deg selv, for det er jo sånn du kan holde motivasjonen oppe...hvis du er fornøyd med innsatsen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg synes jeg er rasende flink!! Og det rare er at jo mer jeg spiser jo mer går jeg ned.. Startet med et snitt på 900 cal dagen, nå er jeg oppe i 1300.. Men det er ikke noe nytt da. Bare jeg som holder på gamle vaner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 år senere...

jeg har veldig lyst til å prøve. Venninnen min går på Reductil og gir i allefall strålende resultater for henne. Hun har lavt stoffskifte og sliter veldig med vekten. hun fikk Reductil online og har gått ned 13 kilo siden 2 juni... hun veide 99 kilo. Hun sier de har hjulpet henne masse..jeg har lavt stoffskifte. Jeg ønsker å prøve det snart fordi jeg ser de gode resultatene på min venninnen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 10 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...