Gå til innhold

Les dette.


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Sv: Dere med ekstrem fødselsangst er jo noen hellige kuer, da. 19:29 30.04.2007

fy så frekkt.. jeg har faktisk mistet et barn pga at sykehuset ikke grep inn under fødselen når de skulle. og jeg var innlagt i en mnd før fødselen og det som kunne gå gale under en fødsel gikk gale med babyen min.. jeg driiiter i om jeg revner. for min del kan jeg revne fra dotten opp i trynet så lenge babyen har det bra.. jeg søkte ks for og unngå dette igjenn.. jeg stoler ikke på legene mer og har samme lege denne gangen under svangerskapet på sykehuset.. og ja har prøvd og bytte lege.. har prøvd alt men dette er min siste utvei.. det føles som om de har drept babyen min.. og jeg skal ikke miste en til.. så enkelt er det.. og revne er ikke vondt nei.. jeg revnet noe sykt og ble klippet en hel del uten bedøvelse og uten at det var i en ri. det er ikke dette jeg har angst for..

så det er frekkt og si sånne ting man kan ikke ta alle under en kam. og angst er faktisk alvorlig. jeg har gått til behandling for dette hele svangerskapet men uten nytte både fastlegen min og psykologen annbefaler på det sterkeste at jeg skal ta keisersnitt

mamma til prinsen

 

 

Og dere ønsker at dette innlegget skal bli? Er dere klar over hvor seriøst dette for noen? Syns virkelig dere skal ta dere sammen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg støtter deg i alle fall 100% "mamma til prinsen"... HELT enig i at dette innlegget burde bli slettet, og tro meg,- det er visst mange av oss! Dessverre er det slik at moderator ikke er enig i det.. En ting er at hun ikke er enig, men når hun ser hvor opprørte alle blir ser jeg ikke lenger problemet!

 

Hadde også en vanskelig fødsel, mamma til prinsen, men ikke noe i forhold til deg ser jeg... Du er tøff, vi får prøve å heve oss over sånne innlegg. Ingen andre enn oss selv som vet hvordan vi har det.. Det nytter jo ikke å komme med tilbakemelding til moderator uansett... Blir helt matt av dette!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff. Det er ille, men her renner tårene. Over et tåplig forum som bim!!

Tårene renner fordi man ikke får forståelse av såkalt kompetente mennesker.

Min grunn for angsten er noe jeg ikke har lyst til å dele med et forum som her. De med stor angst har gjerne en meget god grunn. Misbruk, voldtekt, dårlig fødselsopplevelse osv. Jeg kommer under en av disse kategoriene, men gidder ikke å utbrodere mer enn det.

 

Synes det er lite proft å ikke skjønne dette av noen som har laget et forum for gravide. Og de vil ikke forklare seg. For de nå er det bare prinsipper. Dette blir bare helt patetisk moderator!! Mer useriøst skal du lete lenge etter!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...