Gå til innhold

Angående innlegget om fødselsangst


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg har selv ikke fødselsangst, men skjønner godt at de med angst reagerer sterkt på dette innlegget. Mange av kommentarene bagatelliserer angsten for å føde, noe som nok gjør at de med fødselsangst føler seg lite forstått og sett ned på.

Eksempler:

 

"Ja, lol, ja.. herregud, voks opp. Mitt mareritt er å komme inn på føestuen, så er alle leger og jordmødre opptatt med folk som skal ha ks fordi de ikke tør å føde.

 

Tenk dere hvordan det er i Afrika. Man er heldig bare man får komme inn på en noenlunde ren fødestue. Der er det ike snakk om dulling med redde damer. Vi i Norge har det for lett. Angst for ditten og datten. Problemet vårt er at vi ikke har noen problem!"

 

 

 

I dette svaret rakker innleggeren tydelig ned på de personene som sliter med dette. "Angst for ditten og datten?" fødselsangst er en helt reell situasjon, og skal taes på alvor. På BIM bør vi alle være så voksne mennesker at vi respekterer at andre mennesker sliter med ting vi ikke nødvendigvis kan forstå.

 

Innleggere oppfordrer, på mange måter presser, også de med fødselsangst til å måtte gjennomgå det de frykter mest, fordi man vil være et svakt menneske dersom man ikke tør å se frykten i øynene.

Jeg mener at det å gå i en fødsel uten å være 100% klar for det, når man lider av sterk fødselsangst, kan gi svært traumatiske erfaringer. På denne tråden prøver folk å presse andre til å gjøre noe de ikke ønsker.

 

Hva hvis innlegget hadde hett

"dere som har psykoser er noen hellige kuer?"

Eller

"dere som sliter med schizofreni er noen hellige kuer"?

 

fødselsangst er i like stor grad et alvorlig problem som hvilken som helst annen form for sykdom eller lidelse. Angsten bør taes på alvor, og da bør ikke utenforstående komme inn på et forum som er beregnet på personer med fødselsangst og gni det inn at de ikke forstår dette.

 

her er linken:

http://www.barnimagen.com/forum/thread/8766482

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den aktuelle tråden er vurdert tidligere, og vi har begrunnet hvorfor den ikke vil bli slettet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begrunnesle?? Ja men den var bra du. Ynbagar!!!!!

Hva med vår begrunnelse på hvorfor den bør slettes? Spiller det ikke noen rolle det? Dette er ikke mulig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odyssey

Hvis en ekte jordmor ringer jordmor siri og ber om å få dette innlegget slettet, gjør dere det da? Eller en psykolog? Hva skal egentlig til før dere forstår at innlegget skal slettes? Innlegget til mamma for2gang var jo ikke stygt.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...