Gå til innhold

Grundig lei av anarkiet inne på 'Fødselsangst'..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

..og nå kritiseres jordmødrene som moderatorer også. Man mobbes ut av forumet om en stiller respektfulle, konkrete spørsmål under eget nick, og om man deretter poster anonymt så får man så øra flagrer. Dette er selvsagt en veldig effektiv splitt og hersk-teknikk, og den fører til at det blir igjen en kjerne med de faste bøllene der inne. Men dråpen i begeret kom nå som de tilogmed kritiserer moderatorene fordi de forsøker å holde forumet åpent for alle. Kan dere gjøre noe for å stoppe de verste bøllene der inne?

Tusen takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Odyssey

Sex med svigerfar er på bim ikke lov - mens å kalle oss med en alvorlig sykdom, det er FULLSTENDIG lovlig. At vi blir sinte og snapper til med stygg munnbruk er så forståelig. Den tråden du nevner burde vært fjernet for lenge siden, og det er IKKE rart at vi stiller spørsmål ved Jordmor Siri's kompetanse når hun ikke sletter denne.!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror ikke det hjelper å prøve den samme teknikken på Jordmor Siri eller Moderator Hannah. Takk for at du illustrerte poenget mitt så tydelig. :=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sikkert deg jeg spurte inne på forumet anonym, men hva gjør du der? Har du fødselsangst. Kan du ikke fortelle om det istedet for å komme å kritisere. Og har du ikke angst så mener jeg du ikke har noe der å gjøre!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

"Sv: Dere med ekstrem fødselsangst er jo noen hellige kuer, da. NYTT 22:35 1.05.2007

Nei, det viser at hun er minst like fitte som deg :-)))))))))))))))))))))))))))))))

Odyssey "

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovenfor er kun ett eksempel på ordbruken fra enkelte på dette forumet. Vær så snill å gjør noe for å bedre situasjonen der inne, for det er trist om slike elementer får ødelegge for oss som har fødselsangst, men ikke tør å ytre oss lenger. Men ikke slett tråden, for det er det de ønsker å oppnå med denne mobbinga.

På forhånd tusen takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Odyssey

Jepp - og det er første gangen jeg har skrevet noe sånt - og kun i håp om å få innlegget slettet.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er ikke slik at man trenger medlemsskap for å få adgang til debattene bå bim/dib. Alle kan delta hvor de vil, og ingen har noe med å prøve å utestenge andre.

Det virker som om anonymknappen burde ha vært fjernet her. Og hovedinnlegget i denne debatten sier vel egentlig ikke annet enn at det er veldig vanskelig å kunne komme med andre synspunkter og råd enn at man bør kreve keisersnitt? Såpass må man faktisk tåle!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...