Gå til innhold

Slette denne?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Denne anonyme som har bedt om sletting av denne tråden bør absolutt vurdere sin fremtid her på kranglesiden. Dersom moderator Hannah kan gi meg en redgjørelse for hva som var hensikten med å slette denne tråden eventuelt forklare hva som var trakkasering, personangrep eller som strider mot norsk lov, så bør du faktisk gjøre dette da den anonyme som krever dette sletttet virker som er litt for ustabil til å oppholde seg på kranglesiden. Jeg har selvfølgelig lagt ut tråden på nytt, da dette ikke strider mot forumets regler eller norsk lov.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er den forferdelige anonyme som ba om at denne ble slettet, og på grunn av at jeg vet man blir uthengt for hver minste ting der inne,s å er jeg altså anonym.

 

For meg, som vet litt om psykiske plager, så berjeg om at sånne innlegg blir slettet når jeg ser dem. Jeg vanker ikke inne på krangle i særlig grad, men denne synes jeg var usmakelig og fæl. Den tråkker på mennesker som har diverse sykdommer du tydeligvis ikke aner hva er engang, og det synes jeg er trist at man skal tolerere på en side som stort sett består av mennesker med små barn, og har målgruppen deretter. Jeg ba om at den ble slettet, og det ble den - det får moderator ta ansvar for, jeg hadde forsåvidt godtatt det om den ikke ble det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Din lite velvalgte overskrift var grunnen til at tråden ble slettet.

 

Vi vil forøvrig i fremtiden være strenge i forhold til tendenser som å betegne andre brukere som "ustabile", samt evt. bruk av psykiatriske diagnoser i nedsettende hensikt i forhold til andre brukere. Det vi ser av slike innlegg vil kunne bli slettet - også på krangle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vel. jeg har ikke for vane å ta for meg brukere der inne, og hvis moderatorene har noen personlig meninger om hva som er tillatt i en overskrift så bør dere kanskje opplyse oss brukere der inne, fremfor å la personlige meninger styre avgjørelser når dere velger å slette tråder. I så fall så bør du ta for deg tråder som omhandler:

Alenemødre.

Tjukke folk.

Tynne folk.

Damer som blir mødre over 30 år.

Damer som blir mødre før fylte 20 år.

De med cellulitter.

Homofile.

Lesbiske.

Rødhårede barn.

barn med fregner.

Tjukke barn.

Uvaksinerte barn.

vaksinerte barn.

mødre på sosialhjelp.

sykmeldte.

reumatikere.

personer med fibromyalgi.

personer med litt annerledes hudfarge.

pakkiser

menn med små peniser.

alkoholikere

stoffmisbrukere

butikkansatte

osv osv osv....

 

Dette er også grupper som blir trakkasert der inne.

 

Kan ikke du Moderator Hannah gi oss beskjed hva som er lov til å skrive da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*humrehumre*

 

Varme klemmer og svette, harde rumpeballer fra din hengivne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:-)

 

Det er selvfølgelig redaksjonen - og ikke du - som står ansvarlig for hva som er slettet og ikke. Vi setter pris på å bli tipset av brukerne, men foretar selvstendige vurderinger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ærlig talt, hvorfor i all verden MÅ du trakassere noen da?? Er det et behov du har?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du oppfatter dette som trakkaserende så bør vel du legge frem noe som beviser at trakkasering mot deg har funnet sted. Den siste som tar personer der inne er meg. Tror du bør søke hjelp hvis du har et problem med å være på kranglesiden, hvor faktisk grupper blir harselert med.

 

I går var det skrevet noe som omhandlet fremmedkulturelle. i overskriften står det: Gift deg med en fremmedkulturell og få med deg likkiste på kjøpet!!!

Her burde så absolutt ALLE fremmedkulturelle følt seg krenket, men ingen har løpt inn til moderator som det du gjør anonym.

Mitt innlegg var ikke ulovlig og ikke krenkende verken mot grupper eller personer. Så hvordan du har klart å bestikke moderator Hannah til å utføre usakelig sletting av en ubetydelig tråd, forteller bare hvor sykt dette begynner å bli.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Reglene gjelder for moderatorer også!! Dersom de har problemer med å skille mellom sak og fakta så burde de skaffe seg en ny jobb. Overskriften eller innhold som er innen lovligheten skal ikke styres av moderators følelsesmessige partiske vurderinger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg maser da ikke:-) men henger meg opp i moderatorer som sletter innlegg som er lovlig og som ikke er brudd på forumets regler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...