Gå til innhold

Forum: Gratulasjoner til kronprinsparet......???


Babyonboard ;-)

Anbefalte innlegg

Hva i all verdens rike er liksom meningen med et slikt forum??? Seriøst.....

 

Uansett så blir det ikke brukt til det det skal brukes til! En ide å slette det???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har brukt siden i mangel på en side som passer for oss, hadde vi visst at det irriterte alle de som skulle gratulere kronprinsparet så hadde vi da aldri nærmet oss.

 

Vi har sendt mange mailer til adm. om vi kan få en egen side for oss Førstegangs 30+ i Oslo, men har foreløpig ikke hørt noe, derfor denne okkupasjonen av en tydeligvis mer trafikert side enn vi var klare over.

 

Vi har hittil holdt til på Førstegangsdebatten på BIM, men føler at vi "overtar" hele siden for de som fortsatt er gravide, og siden vi har fått våre barn så ville vi gjerne ha et sted vi kan skravle og avtale treff på DIB. Mulig å få til?

 

Takk for svar :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette synes jeg rett og slett var råttent gjort av deg Babyonboard!!!!!

Seriøst!!!!! Skaff deg en hobby

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Moderator! Hvorfor velger du å slette en side som du ser at noen har det kjekt på? Vet at den ikke ble brukt til det som den var ment til, men hvorfor slette noe som ødlegger noe fint for andre bare fordi en person ikke syns dette var noe? Syns rett og slett dette er dårlig gjort! Dere tillater så mye drittslenging go på grensen til trakasering på mange forum og dette slettes ikke, men en klage fra en person om at et forum ikke blir brukt til det det skal, så slettes det med en gang. Tenk at noen faktisk kan ha et sted der det bare er hyggelig, det m,å jo være helt forferdelig og selvfølgelig slettes. Syns det er rart at dere ikke ser på et sted hva som faktisk skjer der før dere gjør noe.

 

Håper det er mulig å lage et eget forum for 30+ i oslo, slik at vi kan få et eget sed å være.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det mulig?????Takk skal du ha, Babyonboard.

Skikkelig unødvendig å ødelegge for andre. Hva er problemet ditt med at vi brukte dette forumet til å skravle oss i mellom?

 

Moderator: Vi er veldig takknemlige om vi kan få igjen dette forumet, da vi brukte dette flittig. Det kan da ikke være så plagsomt for andre som Babyonboard at vi har et sted å chatte oss i mellom. Vi har alle møtt hverandre her på BIM og ønsker å holde kontakten videre. Er ikke det flott. Synd at misunnelig sjeler som Babyonboard ikke takler det...

Vi bør ikke straffes for det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kjære Moderator,

 

Vi håper du nå tar våre henvendelser om å få opprettet et eget forum for førstegangs fødende 30+ seriøst! Vi har sendt flere mailer og henvendelser uten å få noe som helst respons. Mens vi ventet på et eget forum fant vi det forumet som hadde minst aktivitet og benyttet oss av det i mellomtiden. Noen synes tydeligvis det var fryktelig galt av oss, og i stedet for å "døpe om" forumet eller gi oss en advarsel fjernet dere hele forumet. Det lå ingen tråder der inne som på noen som helst måte kunne virke støtende på andre på DIB, annonse linker eller noe annet som kunne virke krenkende på noen som helst måte. Det var gratulasjoner til nybaktemødre og ærlige spørsmål om barseltiden, akkurat det DinBaby skal handle om. For å være helt ærlig hadde jeg håpet at dere hadde brukt moderator funksjonen på de områdene de faktisk trengs, og det er dessverre en del av de her inne på DIB.

 

Vi håper på et snarlig svar!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig. Vi vil gjerne ha vårt eget forum slik at vi kan holde kontakten.

 

Moderator: det er flott med den nye funksjonen med direkte melding. Men man kan jo ikke bruke den til å sende melding til flere på en gang. Hvis det hadde vært mulig kunne vi brukt den mer flittig til debattene våre i stedet for å ta en relativt død side som vi gjorde i denne omgang.

 

Gi oss vår egen side som flere av oss har bedt om.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke svart siden jeg har vært opptatt med bursdag idag og ante ikke at mitt innlegg på Ris & Ros skulle få sååå fatale følger... Jeg tenkte rett og slett ikke over at alle innlegg ville bli slettet, og dette beklager jeg virkelig.

Hvorfor jeg reagerte på det? Jeg er vel en av de dumme som mener at skal vi ha et kongehus så bør vi respektere det også... MEN min kritikk var jo til moderator, ikke til dere som brukte det! Tanken med forumet var sikkert god, men da det viste seg at ingen gratulerte kronprinsparet, burde det vært fjernet. Og dette var det JEG tenkte med mitt innlegg til moderator. Men jeg tenkte ikke på at hun bare trykka på delete og så var alt borte! Jeg ville vel også trodd at det kom et innlegg om at dette forumet blir lagt ned eller noe sånt...

Og tro meg, jeg er oppriktig lei meg for at dere mistet alle innlegg, OG at dere mistet et forum der dere kunne være, for jeg mener absolutt at dere burde fått deres eget forum! Hvorfor ikke moderator bare kunne endre navn på forumet, fatter jeg ikke... Spesielt siden dere gang på gang har bedt om det...

Alle påstander om hva jeg er og ikke er velger jeg IKKE å kommentere da jeg regner med at disse er sagt i kampens hete og ja dere har lov til å være forbannet, men rett ikke skytsen BARE mot meg da... Moderator kunne som sagt gitt dere beskjed om at forumet ville bli lagt ned!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Moderator gjorde jo bare som du ba om; slettet det. Du ba ikke om å endre navn eller spare på innlegg eller noe, du sa ifra at det ikke ble brukt til det som det skulle brukes til og ba om å få det slettet. Hvorfor du er overrasket skjønner jeg ikke.

 

Men nå er nettkrangling noe av det dummeste jeg vet, er aaaaaalt for gammel til sånt tull, men jeg regner med at du skjønner hvorfor vi følte at det var kjipt gjort og reagerte på det.

Vi vil bare fortsette skravlingen vår et sted vi ikke "overkjører" alle andre da vi har en tendens til å bli litt vel interne.

 

PS. Takk for unnskyldning ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til Babyonboard; Sier meg enig i Sanasol sin kommentar, men takker for din forklaring og unnskyldning.

Vi venter i spenning på tilbakemelding fra Moderator og håper på eget forum. Kryss fingre for oss!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Inne på forumene på DiB (eller andre stedene) er vel ikke alle innlegg, spørsmål eller svar like gjennomtenkte. Jeg tror vi alle kan komme i en situasjon der vi trykker send når vi egentlig burde ha tenkt en gang til.

 

Babyonboard stilte set spørsmål til admin om kronprinsforumet egentlig har livets rett. Hun tenkte mest sannsynlig ikke over følgene av det spørsmålet. Hun kunne jo heller ikke vite det.

 

Jeg støtter fullt og helt opprettelse av et eget forum for førstegangsmammaer 30+ og skjønner at det er dumt at alle innleggene er borte!

 

Sånn helt bortsett fra det så syns jeg dette bør ligge fra nå av. Babyonboard har beklaget, dere får full støtte fra Modenmammaene forøvrig. Dersom vi skal gjøre noe nå, må det bli å bombardere admin med forespørsler om eget forum. Hva Babyonboard har sagt eller gjort, det må vi være ferdig med!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til Babyonboard; Sier meg enig i Sanasol sin kommentar, men takker for din forklaring og unnskyldning, jeg også. Skjønner jo at du ikke mente annet enn at det ikke trengs et forum for gratulasjoner til kronprinsparet (noe jeg trur alle egentlig er enige i).

 

Vi hisset oss nok opp litt mye når vi plutselig oppdaget at vi ikke hadde noen passende plass å skravle på, og at det skjedd pga din melding til moderator. Vi hadde jo brukt forumet midlertidig kun fordi at vi ikke ville bli værende på Bims førstegangsfødende forum, og ikke fikk noen respons fra moderator for et nytt førstegangs 30+ forum på Dib... og jeg kan love deg at vi bombaderer moderator med forespørsler om et eget forum (som selvsagt er åpent for alle).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Babyonboard,

Takk for at du tok deg tid til å svare oss, og takk for at du ba om unskyldning.

 

Jeg synes nok fortsatt at kommentaren din "En ide å slette det???", var en veldig uheldig formulering hvis det ikke var det du ønsket at moderator skulle gjøre. Jeg er enda mer overrasket over moderators sletting av hele forumet uten å gi oss en advarsel eller svar på tidligere forespørsler om å få et eget forum, men dette får moderator stå for.

 

Når det gjelder din kommentar om hva folk har sagt at du er eller ikke er, må jeg bare si at jeg synes man har holdt seg til sak. Jeg har ikke sett en tråd eller et innlegg som går på deg som person i denne saken. Vi er en "snill" gjeng som er ute etter å ha et koselig og sosialt nettverk her inne og det blir nødvendigvis litt støy når forumet vårt ble borte.

 

Jeg synes nå at vi legger denne saken bak oss og håper på at modarator tar til fornuft og gir oss et eget forum. Takk for at du viser oss støtte for å få gjenom dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...